Vind de juiste velgen
zoek op kenteken
zoek op automerk

AEZ velgen ook onder uw auto. 

Velgen met een kenmerkend ontwerp. De beste prijs voor uw lichtmetalen velgen! 

Waarom AEZ velgen kopen bij Profile Car & Tyreservice?

  1. AEZ velgen zijn uitermate geschikt voor autoliefhebbers met oog voor stijl en kwaliteit.
  2. AEZ heeft drie type velgen, te weten klassieke lichtmetalen velgen, exclusieve meerdelige velgen en velgen voor SUV’s en off-roaders.
  3. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij AEZ. Alle velgen ondergaan meerdere tests en worden streng gecontroleerd en gecertificeerd.

AEZ velgen kopen bij Profile Car & Tyreservice

Uw AEZ velgen kunt u in een paar klikken online kopen. Betaal direct en laat ze afleveren bij een montagepunt bij u in de buurt. Zoek uw velgen via bovenstaande module of via onze velgen pagina.

AEZ velgen zijn onder andere geschikt voor: Alfa Romeo, Audi, BMW, Citroën, Fiat, Honda, Kia, Lexus, Mercedes, Mazda, Mini, Nissan, Peugeot, Opel, Renault, Seat, Suzuki, Toyota, Volkswagen en Volvo. Uiteraard zijn alle velgen van AEZ TÜV gecertificeerd.

AEZ velgen – Een korte introductie op lichtmetalen velgen Aez velgen

Het succes van AEZ is gebaseerd op de kracht van de ontwerpen, innovaties, kwalitatief hoogwaardige producten en een hoogwaardige klantenservice. Het logistieke centrum bevindt zich in Siegburg bij Keulen. Daar liggen duizenden velgen op voorraad. Zo kan AEZ een snelle levering en beschikbaarheid van producten garanderen. De fabriek van AEZ is gevestigd in het Duitse Neuenrade. Van oudsher is er op het gebied van metaalbewerking veel vakmanschap onder de beroepsbevolking in deze streek. De in 2005 heropende fabriek geldt bovendien als een van de modernste ter wereld.

Aez velgen

Velgen online zoeken - Maak direct uw band-velg combinatie

Zoek uw velgen en banden via bovenstaande module

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3835 recensies

Alles over velgen

Terug naar boven