Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

€100

tot

aan brandstofkaarten bij aankoop Michelin banden

Bekijk

Michelin

bg-michelin.jpg

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

Tot en met 2 augustus krijg je tot wel €100.- aan brandstofkaarten bij de aankoop van Michelin banden.

Meld je aan

Serie testresultaten bewijst opnieuw betrouwbaarheid en kwaliteit Michelin

Michelin kiest bij haar productontwikkeling en materiaaltechnieken consequent de weg van veiligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dat werd de afgelopen maanden nogmaals aangetoond in een serie uitvoerige testen. Deze werden onafhankelijk uitgevoerd door ADAC, Autobild, Auto Zeitung en Auto Motor und Sport, allen zéér gerenommeerde organisaties in de automotive sector die tevens de testresultaten publiceerden.

Lees hier het volledige artikel met de testresultaten.

Michelin banden en zomerbanden

Michelin gaat voor maatschappelijke vooruitgang in de vorm van mobiliteit van goederen en personen. Het uitvoeren van de bedrijfsactiviteiten gaat op een maatschappelijk verantwoorde manier met respect voor de klant, de mens en het milieu. Michelin neem een leiderspositie in op de bandenmarkt. Ruim 109.000 werknemers zorgen voor een productie van meer dan 260 miljoen banden. De producent is actief in meer dan 170 landen en werkt met productlijnen die volledig gericht zijn op eigen activiteiten. Op deze manier komt Michelin tegemoet aan uw wensen en behoefte op het gebied van autobanden. Michelin kent een uitgebreid assortiment uit zomerbanden, winterbanden en 4 seizoenenbanden.

De missie van Michelin

Sinds de oprichting van het bedrijf, heeft Michelins missie erin bestaan bij te dragen tot de mobiliteit van goederen en personen en meer nog, tot maatschappelijke vooruitgang. Michelin verbindt zich ertoe elk aspect van zijn bedrijfsactiviteiten op een maatschappelijk verantwoorde wijze uit te voeren. Dit omvat de ontwikkeling van doeltreffende oplossingen waarbij de verwachtingen en belangen van de klanten en aandeelhouders voorop staan. Dit omvat ook respect voor het milieu en tegelijkertijd een winstgevende bedrijfsvoering.

Waarom Michelin banden kopen bij Profile?

Een Michelin autoband is uitermate geschikt wanneer u de volgende kenmerken hoog in het vaandel hebt staan:

  1. Optimale veiligheid.
  2. Lange levensduur waardoor u brandstof bespaart en Co2 uitstoot reduceert.
  3. Betrouwbaarheid en goede kwaliteit.