Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Grote beurt Oud Beijerland

Groot onderhoud in 60 tot 90 minuten uitgevoerd

APK bij grote beurt

GRATIS

0.-

Groot onderhoud Oud Beijerland

Grote beurt in Oud Beijerland

Maak een afspraak en betaal in de vestiging

Tijdens een grote onderhoudsbeurt lopen wij jouw auto na op meer dan 90 onderhoudspunten. Een aantal voorbeelden van deze punten zijn de filters, bougies en distributieriem. We controleren dan of deze onderdelen vervangen moeten worden en vullen verder de vloeistoffen bij. De olie wordt verder ververst en de accu, remmen en schokdempers worden gecontroleerd.

Maak gemakkelijk online een afspraak en betaal in de vestiging. Zo ben je altijd verzekerd van een plek in onze garage in Oud Beijerland. Je kunt er ook voor kiezen om de grote beurt en APK met elkaar te combineren. In dat geval is de APK gratis. De grote beurt kun je ook altijd met een van onze andere services combineren.

Grote onderhoudsbeurt bij Profile Oud Beijerland

  • Onderhoud voor alle merken en modellen
  • Altijd met behoud van fabrieksgarantie bij een merkbeurt
  • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
  • In combinatie met APK t.w.v. 33.95? Dan is de APK gratis!
Grote beurt Oud Beijerland

Wanneer heeft mijn auto onderhoud nodig?

Het hangt af van het type auto, de leeftijd van jouw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat je jaarlijks rijdt hoe vaak je auto een onderhoudsbeurt nodig heeft. Hierbij is voor de grote en kleine beurt een regel die je kunt aanhouden. Het beste moment voor de kleine beurt is na 1 jaar of na 15.000 kilometer, en voor de grote beurt is het beste moment na 2 jaar of 30.000 kilometer.

Grote onderhoudsbeurt voor jouw auto in Oud Beijerland

Een grote onderhoudsbeurt kan bij ons voor alle merken en modellen. Kies je voor een merkbeurt dan blijft jouw fabrieksgarantie behouden. Je krijgt altijd een duidelijke prijsopgave vooraf. Kies je voor een grote beurt bij Profile in Oud Beijerland dan is een APK-keuring t.w.v. 33.95 altijd gratis. Wil je weten wat we doen bij een grote beurt? Bekijk het hier.

Een controle op ruim 90 onderdelen tijdens de grote beurt

Regelmatig en vooral goed onderhoud is cruciaal voor je auto. Dit zorgt ervoor dat dure reparaties op een ongewenst moment voorkomen kunnen worden. Op meer dan 90 punten wordt jouw auto gecontroleerd tijdens de grote beurt in Oud Beijerland. Hierdoor kun je weer een tijd veilig vooruit.

Kosten voor een grote onderhoudsbeurt in Oud Beijerland

De prijs van een onderhoudsbeurt is afhankelijk van het type auto waarin je rijdt. Vooraf aan je afspraak voor een onderhoudsbeurt, zorgen wij voor een heldere prijsopgave zodat je niet voor verassingen komt te staan. Wil je liever vooraf een prijsindicatie? Bereken dan nu jouw prijs en maak vervolgens een afspraak via onze website.

Groot onderhoud Oud Beijerland

Vestigingen in Oud Beijerland en omgeving