Plan direct een afspraak


Grote beurt in Oud-Beijerland: Maak een afspraak en betaal in de vestiging

Tijdens een grote onderhoudsbeurt lopen wij uw auto na op meer dan 90 onderhoudspunten. Maak gemakkelijk online een afspraak en betaal in de vestiging. Zo bent u altijd verzekerd van een plek in onze garage in Oud-Beijerland. U kunt er ook voor kiezen om de grote beurt en APK met elkaar te combineren. In dat geval is uw APK gratis. De grote beurt kunt u ook altijd met een van onze andere services combineren.

 

Grote onderhoudsbeurt bij Profile Car & Tyreservice Oud-Beijerland

  • Onderhoud voor alle merken en modellen
  • Altijd met behoud van uw fabrieksgarantie
  • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
  • Altijd met gratis APK-keuring t.w.v. 29.95

Wanneer heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

Het hangt af van het type auto, de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt hoe vaak uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft. Hierbij is voor de grote en kleine beurt een regel die u kunt aanhouden. Het beste moment voor de kleine beurt is na 1 jaar of na 15.000 kilometer, en voor de grote beurt is het beste moment na 2 jaar of 30.000 kilometer. 

Grote onderhoudsbeurt bij Profile Car & Tyrecenter Oud-Beijerland

Een grote onderhoudsbeurt kan bij ons voor alle merken en modellen. In alle gevallen blijft uw fabrieksgarantie behouden en krijgt u een duidelijke prijsopgave vooraf. Kiest u voor een grote beurt bij Profile Car & Tyrecenter in Oud-Beijerland dan is een APK-keuring t.w.v. €29.95,- altijd gratis. 

Een controle op ruim 90 onderdelen tijdens de grote beurt

Regelmatig en vooral goed onderhoud is cruciaal voor uw auto. Dit zorgt ervoor dat dure reparaties op een ongewenst moment voorkomen kunnen worden. Op meer dan 90 punten wordt uw auto gecontroleerd tijdens de grote beurt in Oud-Beijerland. Hierdoor kunt u weer een tijd veilig vooruit. 

Kosten voor een grote onderhoudsbeurt in Oud-Beijerland

De prijs van een onderhoudsbeurt is afhankelijk van het type auto waarin u rijdt. Vooraf aan uw afspraak voor een onderhoudsbeurt, zorgen wij voor een heldere prijsopgave zodat u niet voor verassingen komt te staan. Wilt u liever vooraf een prijsindicatie? Neem dan contact op met Profile Oud-Beijerland voor een offerte op maat.  

Auto onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie

Bij Profile in Oud-Beijerland worden alleen producten en onderdelen gebruikt die voldoen aan alle eisen vanuit de fabriek. Door het gebruik hiervan behoudt u in alle gevallen uw fabrieksgarantie. Als er een onderdeel vervangen moet worden ontvangt u vooraf altijd een heldere prijsopgave. Zo is vooraf altijd duidelijk wat u kunt verwachten. 

Wat doen we bij een grote beurt?

We controleren bij een grote beurt in Oud-Beijerland uw auto op meer dan 90 punten. Een aantal voorbeelden van deze punten zijn uw filters, bougies en distributieriem. We controleren dan of deze onderdelen vervangen moeten worden en vullen verder uw vloeistoffen bij. De olie wordt verder ververst en de accu, remmen en schokdempers worden gecontroleerd. 

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3868 recensies
Terug naar boven