Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile. Beter. Sneller. Verassend voordelig.

Kleine beurt bij Profile Etten-Leur

Zoek je voor je auto een kleine beurt in de buurt? Neem dan snel contact op met Profile Etten-Leur. Voor een heldere onderhoudsofferte of om meteen een afspraak te maken.

Kom voor de kleine onderhoudsbeurt naar Profile Etten-Leur

Vul jouw kenteken in om snel een afspraak te plannen

Wat doen onze monteurs bij een kleine beurt?

Kom je naar Profile Etten-Leur voor een kleine beurt? Dan controleren we jouw auto op meer dan 25 punten. We kijken naar de banden, de remblokken, de verlichting en het uitlaatsysteem. Verder verversen we de olie, vervangen we het oliefilter en vullen we de andere vloeistoffen bij. Je auto is dan weer in topconditie en je kunt weer veilig de weg op.

automonteur-olie-kleine-beurt_2023-02-25-133225_vovb.jpeg

Wanneer en hoe vaak heeft mijn auto een kleine beurt nodig?

Dat hangt van veel dingen af. Zoals het type auto, het merk, de leeftijd van je auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat je elk jaar rijdt. Meestal doe je een klein onderhoud na 1 jaar of na elke 15.000 kilometer. Een grote beurt wordt meestal gedaan na 2 jaar of na 30.000 kilometer.

Wat is het verschil tussen een grote en een kleine beurt?

Grote beurt versus kleine beurt. Wat is het verschil? Bij een kleine beurt controleren we jouw auto op meer dan 25 punten. We kijken naar de banden, de remblokken, de verlichting en het uitlaatsysteem. Verder verversen we de olie, vervangen we het oliefilter en vullen we de andere vloeistoffen bij. Je auto is dan weer in topconditie en je kunt weer veilig de weg op.

Bij een grote beurt wordt je auto op veel meer punten gecontroleerd. De grote beurt duurt dan ook langer en heeft ook een hoger prijskaartje.

Is jouw auto toe aan een kleine- of grote beurt? Combineer het dan met een APK-keuring. Dan hoef je maar één afspraak te maken bij Profile Etten-Leur.

De drie voordelen van een kleine beurt bij Profile Etten-Leur

Altijd met behoud van fabrieksgarantie

Wij onderhouden alle merken en modellen

Altijd met een duidelijke prijsopgave vooraf

Is een kleine beurt verplicht?

Nee, in tegenstelling tot een APK-keuring is een kleine – of grote – onderhoudsbeurt niet verplicht. Het is dus voornamelijk je eigen verantwoordelijkheid. De fabrikant van jouw auto schrijft onderhoud – of een merkbeurt - echter wel voor. En ook wij bij Profile Etten-Leur raden je aan om de kleine beurt niet over te slaan. Zo voorkom je slijtage en onverwachte reparaties.

Profile_defensie-Kleine-beurt.jpeg

Leasemaatschappijen en Defensie kiezen voor Profile

Grote leasemaatschappijen als LeasePlan, Alphabet en Arval gaan voor hun kleine beurt naar Profile. Defensie vertrouwt al jaren op Profile voor banden en alles wat daarbij hoort. En dat wil heel wat zeggen, want ze verwachten het beste vakmanschap en snelle service.

Daar zijn we natuurlijk behoorlijk trots op! Dat maakt het nog makkelijker om ook voor Profile te kiezen.

Veelgestelde vragen over een kleine beurt

Wil je meer weten over de kleine beurt? Wil je bijvoorbeeld weten hoeveel een kleine beurt kost? En op welke punten we precies je auto controleren? Kijk dan even naar onze antwoorden op veelgestelde vragen over de kleine onderhoudsbeurt.

Kom voor de kleine onderhoudsbeurt naar Profile Etten-Leur

Vul jouw kenteken in om snel een afspraak te plannen