Profile Car & Tyreservice Wilmink

Pro arrow

Contact Profile Car & Tyreservice Wilmink

9.7 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Wilmink

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 09.00 - 12.00
zondag gesloten

17 reviews over Profile Car & Tyreservice Wilmink

9.7

17 Reviews

10

Prima snelle service, alle afspraken zijn nagekomen. Zeer tevreden!

16 september 2016 bij Profile Car & Tyreservice Wilmink
10

De ontvangst was heel goed. Fijne sfeer.

24 april 2016 bij Profile Car & Tyreservice Wilmink
10

Altijd vriendelijk en persoonlijk te woord gestaan en geholpen ga zo door Ton

23 april 2016 bij Profile Car & Tyreservice Wilmink

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Almelo

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Almelo zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Almelo 

Bij onze vestiging in Almelo kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Almelo

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Almelo terecht voor advies.

APK keuring in Almelo 

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Almelo kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Almelo kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud in Almelo

Voor auto onderhoud in Almelo ben u bij Profile Car & Tyreservice Almelo aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven