Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Maastricht

Noël Willems

Noel-Willems_Maastricht_500x500.png

Profile Maastricht

Korvetweg 22
6222 NE Maastricht
043-3638585
maastricht@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Maastricht

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 17.00 uur
Zaterdag 08.00 - 12.00 uur
ZondagGesloten
9.3

Profile klanten beoordelen ons met een 9.3

Op basis van 92 reviews

 • geniaal

  5

  fijn gevoel en direct hoe en wat ,fijn gevoel

  ,

 • Nieuwe banden koop ik bij PROFILE

  5

  De juiste banden voor je auto vind je op de website. Daar kun je ook eenvoudig een afspraak voor montage inplannen. In de werkplaats wordt alles conform afspraak uitgevoerd en word je vriendelijk te woord gestaan.

  ,

 • Van het aanmelden via internet voor een afspraak tot aan de afhandeling alles KLASSE ! Ook de bevestiging van de gemaakte afspraak is goed en een dag van voor de afspraak een berichtje : morgen is de afspraak !

  5

  zeer te vrede ! het klopte allemaal.

  ,

 • Correcte service

  5

  Ik was te vroeg op de afgesproken tijd maar dat was geen probleem en meteen geholpen

  ,

 • Eerlijk en snel

  5

  Snel en correct geholpen!

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Maastricht

Met Profile Maastricht zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Maastricht

Bij Profile Maastricht kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Maastricht

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Maastricht aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Maastricht

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Maastricht voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Maastricht kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Maastricht

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Maastricht terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Maastricht!

Neem contact op met Profile Maastricht