Profile Oss

Contact Profile Oss

9.3 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Oss

Openingstijden

maandag 08.00 - 18.00
dinsdag 08.00 - 18.00
woensdag 08.00 - 18.00
donderdag 08.00 - 18.00
vrijdag 08.00 - 18.00
zaterdag 08.00 - 12.30
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 7709 recensies

Autobanden, winterbanden, APK, velgen en auto onderhoud Oss

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Wij zijn al jaren hét adres voor personenwagen, bestelwagen, bedrijfswagen, landbouw, grondverzet, motor, scooter en industriebanden. Door onze jarenlange ervaring met alle merken auto`s garanderen wij kwaliteit en tevredenheid!
 
Met onze vestiging in Oss zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij uw in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in banden voor alle soorten voertuigen zoals auto's, trucks, landbouw en industrie. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis over banden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven. 
 
Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals: Onze specialiteit is het uitlijnen van uw voertuig, of het nu een personenwagen of een 8-assige mobiele kraan is; onze experts zetten hem weer in het juiste spoor.

 

Autobanden en velgen Oss

In 1989 hielden Andre van der Plaat en Marc van Eijkelenburg hun jarenlange dienstverband bij Michelin voor gezien om voor zichzelf te beginnen. Ze startten hun eerste bandenservicebedrijf in Oss. Aan de basis van die beslissing stond een unieke vakkennis en een scherpe kijk op de behoefte van de truckmarkt.
 
In 1990 sloten we ons aan bij Profile Car & Tyreservice. In achtereenvolgens 1997 en 2002 werden de vestigingen in Den Bosch en Veghel geopend, en in 2006 werd samen met de collega's van Profile Car & Tyreservice Altena, de vestiging Profile Car & Tyreservice in Den Bosch geopend. Andre van der Plaat heeft de fakkel inmiddels overgegeven aan zijn zoon. Sander is letterlijk in het bedrijf opgegroeid en vormt nu samen met mij de directie.
 
In de vestigingen Oss en Veghel bestaat het grootste gedeelte van de omzet uit de levering, de montage en het onderhoud van truckbanden. Ook herprofileren en sipen zijn een specialistisch onderdeel van de uitgebreide truckbandenservice die wij uitvoeren. Uiteraard bieden wij in Oss ook een volledig onderhoudsprogramma voor personenwagens.De vestiging in Den Bosch richt zich uitsluitend op personen en bestelwagen. Wij leveren een uitgebreid assortiment van zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden.

APK keuring in Oss

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Oss kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK in Oss.

Auto onderhoud Oss

Voor auto onderhoud in Oss bent u bij ons bij het juiste adres. Bij het inplannen van een APK kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

Vacatures

Voor Profile Car & Tyreservice Oss zijn wij op zoek naar enthousiaste werknemers die ons team komen versterken. De vacatures die op dit moment beschikbaar zijn, bestaan uit:

Weekend- en Vakantiehulp

Personen- en bestelwagenbanden- monteurs

1e Monteurs Autotechnici

Truck- / Landbouw- / Industriebandenmonteurs

Wij hopen u binnenkort te kunnen begroeten in onze vestigingen.

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven