Profile Car & Tyreservice Rijswijk

Contact Profile Car & Tyreservice Rijswijk

9.1 Lees onze beoordelingen

Neem contact op met Profile Car & Tyreservice Rijswijk

Licenseplate nl

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 16.00
zaterdag gesloten
zondag gesloten

35 reviews over Profile Car & Tyreservice Rijswijk

9.1

35 Reviews

10

Kom al lang bij dit filiaal. Top service en klantgericht. Zelfs toen wij gingen verhuizen, 100 kilometer verder, ga ik nog hier naar toe. Zij zijn de enige die ik vertrouw. Frank, Patrick en de rest van de crew, bedankt.

31 oktober 2017 bij Profile Car & Tyreservice Rijswijk
10

snelle en correcte service te Rijswijk

12 juni 2017 bij Profile Car & Tyreservice Rijswijk
10

Al meer dan 10 jaar prima ervaringen met dit bedrijf!

11 april 2017 bij Profile Car & Tyreservice Rijswijk

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Rijswijk

Welkom bij Profile Car & Tyreservice Rijswijk!
Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Dit kunnen wij vermelden door onze jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Wij zijn beschikbaar om een deskundig en vrijblijvend advies te kunnen geven. We kunnen daarom zeggen dat wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt zijn.

Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Rijswijk

Bij onze vestiging in Rijswijk kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Rijswijk

Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Rijswijk terecht voor advies.

APK keuring in Rijswijk

Bij het inplannen van een APK in Rijswijk kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt.

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Rijswijk kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Daarnaast kan dit gemakkelijk online.

Auto onderhoud Rijswijk

De prijs van Profile Car & Tyreservice zal altijd concurrerend zijn door een centrale inkoop. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail.

Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven