Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile Rijswijk

Frank Dekker

Frank-Dekker_Rijswijk_500x500.png

Profile Rijswijk

Verrijn Stuartlaan 44
2288 EN Rijswijk
070-3995050
rijswijk@profile.nl

Routebeschrijving Bel Profile Rijswijk

Maak een afspraak

Onze openingstijden

Maandag 08.00 - 17.00 uur
Dinsdag 08.00 - 17.00 uur
Woensdag 08.00 - 17.00 uur
Donderdag 08.00 - 17.00 uur
Vrijdag 08.00 - 16.00 uur
ZaterdagGesloten
ZondagGesloten
9.5

Profile klanten beoordelen ons met een 9.5

Op basis van 35 reviews

 • Autolease onderhoud verloopt gladjes en perfect!

  5

  Via de website kon ik gemakkelijk een afspraak inplannen en de problemen die ik opgemerkt had aan de auto opgegeven. De auto werd thuis opgehaald en na afloop terug gebracht. Alle punten zijn volgens mij goed verholpen en onderhoud heeft plaatsgevonden. Alles verlep snel, makkelijk en netjes. Ik ben er blij mee.

  ,

 • Kom hier al jaren, nadat mijn vader positieve ervaringen bij deze vestiging had. Vriendelijke mensen die altijd bereid zijn moeite voor je te doen. Fijn dat er zo'n betrouwbaar adres in de buurt is.

  5

  Alleen maar positieve ervaringen, zowel vwb klantvriendelijkheid, snelheid, en deskundigheid.

  ,

 • Goed geregeld

  5

  Super

  ,

 • Eerlijk behandelen spreek af en dan als je langs kom zijn er ander dingen gedaan en de kosten zijn 2 keer duurder dan anders en als ik vraag mag ik de nota als ik er ben en dan is het oke die moet ik nog even maken raar en als ik vraag hoe zit het want de materiaal is niet zo duur want je krijg overal korting op en dan word er gezegd ik haal het met mijn.leverancier dus vraag als jij korting krijg dan zie laat je de mensen de volle pond betalen vind ik niet netjes daar mogen jullie wat aan doen ik vind mij bestolen sorry zo is het niet anders

  2

  Eerlijk behandelen spreek af en dan als je langs kom zijn er ander dingen gedaan en de kosten zijn 2 keer duurder dan anders en als ik vraag mag ik de nota als ik er ben en dan is het oke die moet ik nog even maken raar en als ik vraag hoe zit het want de materiaal is niet zo duur want je krijg overal korting op en dan word er gezegd ik haal het met mijn.leverancier dus vraag als jij korting krijg dan zie laat je de mensen de volle pond betalen vind ik niet netjes daar mogen jullie wat aan doen ik vind mij bestolen sorry zo is het niet anders

  ,

 • APK-keurig :)

  4

  We konden een afspraak via de website maken en kregen nog een herinnering. 's Morgens om 8 uur de auto gebracht en nog geen 2 uur later hadden we hem weer terug...APK gekeurd en met goede ruitenwissers. Bedankt!

  ,

Bekijk al onze reviews
Autobanden, winterbanden, velgen, APK, auto onderhoud bij Profile Rijswijk

Met Profile Rijswijk zijn wij dé autobanden, velgen, APK en auto onderhoud specialist bij jou in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in autobanden. Met jarenlange ervaring en veel passie voor en kennis in zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden kunnen wij altijd een deskundig en vrijblijvend advies geven.

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden bij Profile Rijswijk

Bij Profile Rijswijk kun je terecht voor een groot aanbod zomerbanden, winterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen bij Profile Rijswijk

Het is mogelijk om online banden met velgen te kopen. Hiervoor is de zoekmodule velgen voor en kun je zelf kijken naar de benodigde banden. Indien je advies nodig hebt voor een set lichtmetalen of stalen velgen ben je bij Profile Rijswijk aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kun je hier terecht voor montage.

APK keuring bij Profile Rijswijk

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Elk jaar komt dit weer terug. Het is dan ook maar beter dat dit door een professional wordt gedaan. Bij Profile Rijswijk voert altijd een gecertificeerde keurmeester een APK uit. Online kun je direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK bij Profile Rijswijk kun je er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren je auto gratis als je de APK combineert met een grote beurt.

Auto onderhoud bij Profile Rijswijk

Voor verschillend onderhoud ben je op de juiste pagina. Je kunt bij Profile Rijswijk terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt of kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile betaal je altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan jouw auto.

Tot snel bij Profile Rijswijk!

Neem contact op met Profile Rijswijk