Afbeelding van Profile vestiging

Welkom bij

Profile Torhout, Puype

Maak een afspraak voor..

Kies een service

APK bij Profile Torhout, Puype

Door de ​APK​ blijven de Nederlandse wegen veilig en worden gevaarlijke situaties op de weg voorkomen. Het is belangrijk dat je deze keuring jaarlijks door professionals laat uitvoeren. Bij een Algemene Periodieke Keuring wordt er namelijk gecontroleerd of een voertuig voldoet aan ​de eisen​ op het gebied van veiligheid en milieu.

De kosten hiervoor bedragen bij Profile 48.50 en zijn inclusief de afmeldkosten en milieumeting. mochten er eventueel reparaties nodig zijn bespreken we dit vooraf en maken wij een prijsopgave, zo kom je nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Is jouw ​APK verlopen? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk een ​afspraak​ in te plannen bij een gecertificeerd keurmeester. Bij Profile Torhout, Puype staan onze gecertificeerde keurmeesters graag voor je klaar!

Autobanden

Bij Profile Torhout, Puype ​werken wij met monteurs met jarenlange ervaring. Hierdoor beschikken wij over specialistische kennis op vele verschillende gebieden. Wij kunnen hierdoor een volledige autoservice aanbieden voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd op het gebied van autobanden en geven wij graag advies over bijvoorbeeld ​zomerbanden​, ​winterbanden​ en ​vierseizoenenbanden​.

Winterbanden

Het is verstandig om te wisselen naar ​winterbanden​ als de temperaturen onder de zeven graden liggen. Naast dat winterbanden geschikt zijn voor het rijden in de sneeuw, is het met winterbanden ook veiliger om te rijden met regen en ijs. Daarnaast geven winterbanden meer grip dan ​zomerbanden​ doordat het profiel van de band dieper ligt.

Naast onze kennis over winterbanden, bieden wij ook een groot aanbod aan winterbanden voor de verkoop. Wil je ​winterbanden kopen​? Dan voorzien wij van Profile Torhout, Puype,​ je graag van een uitgebreid advies. Wij selecteren graag de ​beste winterbanden​ voor jou en je auto.

Grote en kleine beurt

Kleine beurt

Bij een ​kleine beurt​ kijken onze specialisten naar meer dan 25 punten. Zij controleren onder andere de banden, verlichting, remblokken en het uitlaatsysteem. Na een kleine beurt is je auto weer startklaar om veilig de weg op te kunnen.

Wat kost een kleine beurt​?

De kosten verschillen per merk en autotype. Bij het maken van een afspraak wordt er door onze Profile specialisten altijd een prijsopgave gemaakt. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent!

Grote beurt

Naast een kleine beurt bieden wij ook onderhoud voor een ​grote beurt​. Waarbij er bij een kleine beurt naar 25 punten gekeken wordt, controleren we bij een grote beurt op maar liefst 90 verschillende punten. Hierbij wordt er onder andere gekeken naar het verversen van de motorolie, het controleren van de accu en het checken van de remmen.

Wat kost een grote beurt​?

Bij een grote beurt wordt de auto intensiever gecontroleerd. Dit zorgt ook voor hogere kosten dan de kosten die bij een kleine beurt komen kijken. De specialisten van Profile stellen graag van tevoren een prijs voor je op, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Heeft jouw auto een grote beurt nodig? Combineer het dan met een APK, dit scheelt je tijd.

Profile Torhout, Puype

Van een kleine beurt tot aan groot onderhoud, autobanden of een APK keuring, wij helpen je graag. Heb je een vraag of wil je graag een ​afspraak​ maken bij Profile Torhout, Puype​? Neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Profile Torhout, Puype ​staat graag voor je klaar.