Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Banden. APK. Onderhoud. Kunnen wij je helpen?

Maak direct een afspraak voor banden, onderhoud of APK
Profile-1240-x-948.png

Vul je kenteken in, dan kunnen we je nóg sneller helpen!

Met je kenteken beschikken we direct over alle belangrijke gegevens van je auto. We kunnen je dan bijvoorbeeld helpen met de juiste bandenmaat en wanneer je auto toe is aan APK. Kies je vestiging en bepaal zelf welke datum en tijd je het beste uitkomen.

bandenwissel_P3050865_RETOUCHE.jpg

Profilers zijn altijd snel en vakkundig!

We komen direct in actie op het moment dat het ertoe doet, net als andere professionele hulpverleners zoals de brandweer en de reddingsbrigade. De vrachtwagen met versproducten die we bij pech snel weer op weg helpen. De moeder en dochter die niet lang stilstaan met een lekke band, waardoor ze alsnog op tijd op het examen is. Of Lee Towers die toch voor 20.000 fans verschijnt, omdat we zijn auto snel konden repareren. Waar kunnen we jou snel mee helpen?

profile-defensie.jpg

Leasemaatschappijen en Defensie kiezen voor Profile.

Daar zijn we natuurlijk behoorlijk trots op! Grote leasemaatschappijen als LeasePlan, Alphabet en Arval gaan voor APK, banden en onderhoud naar Profile. Defensie vertrouwt al jaren op Profile voor banden en alles wat daarbij hoort. En dat wil heel wat zeggen, want ze verwachten het beste vakmanschap en snelle service. Leuk om te weten toch! Dat maakt het nog makkelijker om ook voor Profile te kiezen.

vbImgProfileHomeSlider02S-1.jpg

Werken bij Profile

Een baan bij Profile is veel meer dan alleen maar banden verwisselen en APK-keuringen uitvoeren. Je krijgt er ook een hoop deskundige en gezellige collega's bij. En wat dacht je van het goede salaris en alle vakgerichte opleidingen en cursussen die je kunt volgen?

Sleutel aan je toekomst en bekijk de vacatures op komwerkenbijprofile.nl

Vul je kenteken in, dan kunnen we je nóg sneller helpen!

Met je kenteken beschikken we direct over alle belangrijke gegevens van je auto. We kunnen je dan bijvoorbeeld helpen met de juiste bandenmaat en wanneer je auto toe is aan APK. Kies je vestiging en bepaal zelf welke datum en tijd je het beste uitkomen.

9.5

Profile klanten beoordelen ons met een 9.5

Op basis van 5835 reviews

 • Vakkundig

  5

  Zeer snel een moeilijk probleem gevonden en opgelost

  ,

 • Uitlijn expert

  5

  Mijn BMW trok op de snelweg wat naar rechts en het stuur stond niet helemaal in het midden. Uiteindelijk werd dit herleid naar één verkeerd staand achterwiel en werd dit aangepast. Daarna de voorkant. De eerste proefrit was volgens de uitlijner nog niet helemaal in orde dus werd de wagen opnieuw op de brug gereden. Hierna was alles wel in orde en werd de auto na een uur en twee uitlijningen weer naar buiten gereden. Het resultaat is super. De wagen stuurt perfect rechtdoor, het stuur staat recht en de wagen lijkt wat zwaarder te sturen, wat ik erg prettig vind. Verder is een aparte trilling/oscillatie boven de 120 verdwenen. Heel fijn! Bedankt Profile Goes.

  ,

 • Zeer goede ervaring

  5

  Het bestaat nog: een bedrijf waar de klant centraal staat!

  ,

 • Tevredenheid

  5

  Ja prettige mensen vakkundig ik moet altijd een eind rijden maar dat heb ik er graag voor over !!!

  ,

 • Goede en snelle service!

  5

  Super, auto gaf een storing aan, ben erheen gereden en hebben ze direct mijn auto uitgelezen, en had snel een afspraak om te repareren staan! Goede uitleg erover gehad! Perfect!

  ,

Bekijk al onze reviews
bandenwissel_P3050011_RETOUCHE2.jpg

We staan klaar om snel je banden te wisselen!

Een bandenwissel voor een volledige set kost bij Profile slechts 39.- als de banden al op de velgen zitten. Als je de drukte voor wilt zijn, kun je het beste een afspraak inplannen vóór het wisselseizoen (maart/april en oktober/november). En heeft jouw auto een onderhoudsbeurt of APK nodig, dan kunnen we deze combineren met de bandenwissel. Dat bespaart een hoop tijd.

Neem contact op met de Profile in de buurt voor de prijs van het wisselen van banden bij volledige demontage, balanceren en montage.