Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Rij veilig. Rij Profile.

De dagen worden wel alweer iets langer, maar het is nog steeds donker, nat en koud. We hebben te maken met regen of met laagstaande zon op de weg. Door de kou moeten we soms krabben en beslaan onze ruiten. Kortom: het is extra belangrijk om tijdens de winter goed zichtbaar te zijn en extra te letten op veiligheid.

Profile helpt daar graag bij met het geven van tips voordat je op weg gaat en als je onderweg bent.

Gesmeerde motor

Je motor van je auto wordt gesmeerd met motorolie, hierdoor bewegen alle onderdelen soepel en kunnen hun werk doen. Een goed gesmeerde motor rijdt zuiniger en gaat langer mee.

Olie meten, hoe doe je dat?

Hoe weet je of er genoeg olie in je auto zit? Dit kan je makkelijk zelf meten. Hoe? Bekijk deze video. Dan leggen onze experts het uit.

Zonder accu start je auto niet

De accu is een heel belangrijk onderdeel van je auto, want zonder accu start je auto gewoonweg niet. En ergens staan en niet kunnen starten? Dat wil niemand!

Autoverlichting is belangrijk

Autoverlichting is belangrijk voor je eigen veiligheid én die van anderen. Het gaat om zien én gezien worden. Controleer dus regelmatig of al je lichten het doen. En is er eentje kapot? Rij even bij ons langs, onze monteurs helpen je graag! Dan weet je zeker dat jij goed ziet en gezien wordt!

Je airco is geen luxe in de winter

Je airco is een luxe in de zomer, maar is juist veilig in de winter. Dus zorg dat jouw airco optimaal werkt!

Goede ruitenwissers voor goed zicht

Je ruitenwissers zijn belangrijk voor goed zicht.

Een vieze ruit vergroot de kans op verblinding bij tegenliggers. Schone ruiten zijn veiliger.

Rij-veilig-baliemedewerker.png

Wil jij ook veilig op weg?

Kom langs voor een veiligheidscheck bij Profile.

Maak een afspraak