Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Rij je elektrisch? Rij dan naar Profile! Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig

Afspraak maken
Profile-1240-x-948.png

Vul je kenteken in, dan kunnen we je nóg sneller helpen!

Met je kenteken beschikken we direct over alle belangrijke gegevens van je auto. We kunnen je dan bijvoorbeeld helpen met de juiste bandenmaat en wanneer je auto toe is aan APK. Kies je vestiging en bepaal zelf welke datum en tijd je het beste uitkomen.

GELUKOPWIELEN_TEAM-7_serieus-programmafoto_full-Team-foto.jpg

Profile is trotse hoofdpartner van Geluk op Wielen!

Primeur! Profile is trotse hoofdpartner van Geluk op Wielen. In dit spiksplinternieuwe tv-programma draait alles om autorijden en duurzame mobiliteit. Vanaf zaterdag 5 maart wekelijks te zien om 15.30 uur bij SBS 6!

Voor wie zuiniger en groener wil rijden, zet Geluk op Wielen alle tips & tricks op een leuke en herkenbare manier op een rij.

In 12 opeenvolgende afleveringen leggen diverse experts, onder wie Profile-bandenexpert Henk en Profile-APK-keurmeester Bas, uit hoe autobezitters hun auto beter en duurzamer kunnen onderhouden. Maar ook hoe een bewuste rijstijl een positief effect heeft op brandstofverbruik en de levensduur van de auto.

Ga voor meer informatie naar www.gelukopwielen.nl

bandenwissel_P3050865_RETOUCHE.jpg

Profilers zijn altijd snel en vakkundig!

We komen direct in actie op het moment dat het ertoe doet, net als andere professionele hulpverleners zoals de brandweer en de reddingsbrigade. De vrachtwagen met versproducten die we bij pech snel weer op weg helpen. De moeder en dochter die niet lang stilstaan met een lekke band, waardoor ze alsnog op tijd op het examen is. Of Lee Towers die toch voor 20.000 fans verschijnt, omdat we zijn auto snel konden repareren. Waar kunnen we jou snel mee helpen?

profile-defensie.jpg

Leasemaatschappijen en Defensie kiezen voor Profile.

Daar zijn we natuurlijk behoorlijk trots op! Grote leasemaatschappijen als LeasePlan, Alphabet en Arval gaan voor APK, banden en onderhoud naar Profile. Defensie vertrouwt al jaren op Profile voor banden en alles wat daarbij hoort. En dat wil heel wat zeggen, want ze verwachten het beste vakmanschap en snelle service. Leuk om te weten toch! Dat maakt het nog makkelijker om ook voor Profile te kiezen.

Vul je kenteken in, dan kunnen we je nóg sneller helpen!

Met je kenteken beschikken we direct over alle belangrijke gegevens van je auto. We kunnen je dan bijvoorbeeld helpen met de juiste bandenmaat en wanneer je auto toe is aan APK. Kies je vestiging en bepaal zelf welke datum en tijd je het beste uitkomen.

9.5

Profile klanten beoordelen ons met een 9.5

Op basis van 7196 reviews

 • Betrouwbaar

  5

  Gezien de service en contact op alle gebied ben ik zeer tevreden

  ,

 • Altijd goed

  5

  Ben zeer tevreden

  ,

 • Betrouwbaar en vakkundig

  5

  Vanaf het begin tot aan het eind van de keuring netjes te woord gestaan . Nette ontvangst , en voelt echt als een team die in harmonie met elkaar samen werkt. Zeker een aanrader voor een ieder die op zoek is naar andere keuring station.

  ,

 • Klantvriendelijk en deskundig

  5

  In persoonlijk contact perfect, online afspreken mag meer opties krijgen

  ,

 • Goede service

  4

  Ik was rijkelijk laat met de APK voor mijn auto. Het was midden in de vakantieperiode, maar toch hebben ze een plekje gevonden. Van te voren opgebeld over de reparatiewerkzaamheden die gedaan moesten worden. Uiteindelijk viel het bedrag lager uit dan was verwacht. Helemaal top!

  ,

Bekijk al onze reviews
bandenwissel_P3050011_RETOUCHE2.jpg

We staan klaar om snel je banden te wisselen!

Een bandenwissel voor een volledige set kost bij Profile slechts 48.- als de banden al op de velgen zitten. Als je de drukte voor wilt zijn, kun je het beste een afspraak inplannen vóór het wisselseizoen (maart/april en oktober/november). En heeft jouw auto een onderhoudsbeurt of APK nodig, dan kunnen we deze combineren met de bandenwissel. Dat bespaart een hoop tijd.

Neem contact op met de Profile in de buurt voor de prijs van het wisselen van banden bij volledige demontage, balanceren en montage.