Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Snel online een afspraak maken. Wees de drukte voor!

Plan nu een bandenwissel
Profile-1240-x-948.png

Vul je kenteken in, dan kunnen we je nóg sneller helpen!

Met je kenteken beschikken we direct over alle belangrijke gegevens van je auto. We kunnen je dan bijvoorbeeld helpen met de juiste bandenmaat en wanneer je auto toe is aan APK. Kies je vestiging en bepaal zelf welke datum en tijd je het beste uitkomen.

bandenwissel_P3050865_RETOUCHE.jpg

Profilers zijn altijd snel en vakkundig!

We komen direct in actie op het moment dat het ertoe doet, net als andere professionele hulpverleners zoals de brandweer en de reddingsbrigade. De vrachtwagen met versproducten die we bij pech snel weer op weg helpen. De moeder en dochter die niet lang stilstaan met een lekke band, waardoor ze alsnog op tijd op het examen is. Of Lee Towers die toch voor 20.000 fans verschijnt, omdat we zijn auto snel konden repareren. Waar kunnen we jou snel mee helpen?

profile-defensie.jpg

Leasemaatschappijen en Defensie kiezen voor Profile.

Daar zijn we natuurlijk behoorlijk trots op! Grote leasemaatschappijen als LeasePlan, Alphabet en Arval gaan voor APK, banden en onderhoud naar Profile. Defensie vertrouwt al jaren op Profile voor banden en alles wat daarbij hoort. En dat wil heel wat zeggen, want ze verwachten het beste vakmanschap en snelle service. Leuk om te weten toch! Dat maakt het nog makkelijker om ook voor Profile te kiezen.

vbImgProfileHomeSlider02S-1.jpg

Werken bij Profile

Een baan bij Profile is veel meer dan alleen maar banden verwisselen en APK-keuringen uitvoeren. Je krijgt er ook een hoop deskundige en gezellige collega's bij. En wat dacht je van het goede salaris en alle vakgerichte opleidingen en cursussen die je kunt volgen?

Sleutel aan je toekomst en bekijk de vacatures op komwerkenbijprofile.nl

Vul je kenteken in, dan kunnen we je nóg sneller helpen!

Met je kenteken beschikken we direct over alle belangrijke gegevens van je auto. We kunnen je dan bijvoorbeeld helpen met de juiste bandenmaat en wanneer je auto toe is aan APK. Kies je vestiging en bepaal zelf welke datum en tijd je het beste uitkomen.

9.4

Profile klanten beoordelen ons met een 9.4

Op basis van 4476 reviews

 • Prima

  5

  Mooie vestiging en alles prima geregeld

  ,

 • Betrouwbaar en vriendelijk

  5

  We brengen onze auto nu een paar jaar voor onderhoudsbeurten en APK naar Profile in Culemborg en hebben er een goed gevoel bij. Worden altijd vriendelijk geholpen en zijn niet te beroerd om even iets kleins te checken naast hetgeen waarvoor je komt en de rekening loopt daarbij niet meteen op. Mocht er eens een grote reparatie nodig zijn dan gaan we zeker naar deze garage toe omdat we vertrouwen dat ze niet meer kosten maken dan nodig.

  ,

 • Goed werk, servicegericht en een betaalbare prijs

  5

  Het kleine onderhoud aan mijn auto werd vakkundig en vlot uitgevoerd. Het personeel is bijzonder vriendelijk en klantgericht. Deze werkplaats is een aanrader!

  ,

 • Snel en kwalitatief goed geholpen.

  5

  Ik ben erg tevreden over de manier waarop ik geholpen ben. Erg vriendelijk en ze waren snel klaar.

  ,

 • Snel, behulpzaam, kundig, vriendelijk

  5

  vriendelijkheid en behulpzaamheid van vestiging Den Bosch is geweldig. Niet alleen met "standaardwerk" (winter/zomer bandenwissel, keer nieuwe banden) maar ook met hulp voor old-timer waar nog tubes in de banden moesten! Die waren binnen een paar dagen binnen, afspraak gemaakt, band gerepareed en reservewiel weer terug op z'n plek. Ben al jaren klant en dat zal voorlopig zo blijven!

  ,

Bekijk al onze reviews
bandenwissel_P3050011_RETOUCHE2.jpg

We staan klaar om snel je banden te wisselen!

Een bandenwissel voor een volledige set kost bij Profile slechts 39.- als de banden al op de velgen zitten. Als je de drukte voor wilt zijn, kun je het beste een afspraak inplannen vóór het wisselseizoen (maart/april en oktober/november). En heeft jouw auto een onderhoudsbeurt of APK nodig, dan kunnen we deze combineren met de bandenwissel. Dat bespaart een hoop tijd.

Neem contact op met de Profile in de buurt voor de prijs van het wisselen van banden bij volledige demontage, balanceren en montage.