Profile. Beter. Sneller. Verassend voordelig.

Grote beurt bij Profile Uithoorn, Hogendoorn

Zoek je voor jouw auto een grote beurt in de buurt? Dan kom je natuurlijk naar dé autospecialist: Profile Uithoorn, Hogendoorn. En als je het combineert met je APK-keuring hoef je maar één afspraak te maken.

Kom voor de grote onderhoudsbeurt naar Profile Uithoorn, Hogendoorn

Vul jouw kenteken in om snel een afspraak te plannen.

Wat doen onze monteurs bij een grote beurt?

Kom je voor groot auto-onderhoud naar Profile Uithoorn, Hogendoorn? Dan controleren we jouw auto op meer dan 90 punten. Wat we exact doen is afhankelijk van het merk, het bouwjaar en het type auto.

We vervangen we het filter en de bougies. We controleren de distributieriem, de uitlaat en de banden. We vullen alle vloeistoffen bij. We verversen de motorolie. We controleren de accu. We checken de remmen en de schokdempers. En uiteraard kijken we ook naar de binnenkant van je auto. Zo testen we je airco met een temperatuurmeting en checken we de binnenspiegel.

automonteur-olie.jpg

Combineer je APK met een grote beurt

Bij een grote beurt controleren we bij Profile Uithoorn, Hogendoorn jouw auto op meer dan 90 onderhoudspunten. Moet je auto binnenkort APK gekeurd worden? Combineer de grote beurt dan met een APK-keuring. Dan hoef je maar één afspraak te maken.

Alle merken en modellen

Altijd met een duidelijke prijsopgave vooraf

Combineer het met je APK-keuring

Wanneer is mijn auto toe aan een grote beurt?

Benieuwd wanneer jouw auto een grote beurt nodig heeft? Dat hangt af van de kilometerstand en van het aantal kilometers dat je elk jaar rijdt. En het hangt ook af van het merk, het type en het bouwjaar van jouw auto.

Is jouw auto ouder dan 6 of 7 jaar? Dan wordt een grote beurt meestal aangeraden na elke twee jaar of na elke 30.000 of 40.000 kilometer. Is jouw autojonger dan 6 of 7 jaar? Dan geeft vaak een lampje op je dashboard aan dat het tijd is voor een (grote) onderhoudsbeurt.

defensie.jpg

Leasemaatschappijen en Defensie kiezen voor Profile

Grote leasemaatschappijen als LeasePlan, Alphabet en Arval gaan voor hun grote beurt naar Profile. Defensie vertrouwt al jaren op Profile voor banden en alles wat daarbij hoort. En dat wil heel wat zeggen, want ze verwachten het beste vakmanschap en snelle service.

Daar zijn we natuurlijk behoorlijk trots op! Dat maakt het nog makkelijker om ook voor Profile te kiezen.

Wat is het verschil tussen een kleine en een grote beurt?

Bij een kleine beurt controleren we jouw auto op minder punten dan bij een grote beurt. Zo verversen we bijvoorbeeld wel de vloeistoffen en vervangen we de filters. Bij een grote beurt controleren we je auto op veel meer punten. Zoals de bougies, de distributieriem en de accu. De grote beurt duurt dan ook langer en heeft ook een hoger prijskaartje.

Is je auto toe aan een kleine- of grote beurt? Combineer het dan met een APK-keuring. Dan hoef je maar één afspraak te maken.

Veelgestelde vragen over de grote beurt

Wil je meer weten over de grote beurt voor jouw auto? Zoals de grote beurt kosten? Kijk dan even naar onze antwoorden op veelgestelde vragen?

Kom voor de grote onderhoudsbeurt naar Profile Uithoorn, Hogendoorn

Vul jouw kenteken in om snel een afspraak te plannen.