Word ook Profiler!

Wij zijn Profile, by far de marktleider in de Benelux en bovendien een snel groeiende franchiseorganisatie in de automotive branche met meer dan 220 vestigingen in België en Nederland. Onze 2200 enthousiaste Profile medewerkers houden dagelijks vele duizenden particuliere- en zakelijke rijders op de weg. Onze cultuur wordt gekenmerkt door ondernemerschap en besluitvaardigheid.

Bekijk onze vacatures op ons formulekantoor hieronder. En klik hier voor een overzicht van openstaande vacatures bij onze vestigingen.

De 3 voordelen van werken bij Profile

Uitstekende voorwaarden

Leuke collega's

Doorgroeimogelijkheden

Cloud Azure Specialist bij Profile

Ben jij een ervaren Cloud Azure Specialist en wil jij bij de marktleider in de automotive werken? Kom bij Profile!

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

Als Cloud Azure Specialist zorg je ervoor dat bestaande en nieuw te implementeren componenten in het Azure applicatieplatform op een uniforme en gestructureerde wijze met elkaar communiceren en gezamenlijk de meeste toegevoegde waarde voor de organisatie opleveren. Je werkt daarbij binnen de vastgestelde referentie architectuur en voornamelijk op basis van door de Solution Architect verstrekte ontwikkel-/testopdrachten. Je rapporteert rechtstreeks aan de IT Manager van Profile International N.V.

Debiteurenadministrateur bij Profile

Ben je communicatief sterk, heb je ervaring met debiteurenbeheer en wil je bij de marktleider in de automotive werken? Kom bij Profile!

De Debiteurenadministrateur verzorgt de volledige in- en externe klantopvolging van alle aan Profile International N.V. gelieerde ondernemingen. Je speelt een essentiële rol in het waarborgen van een uitstekende klanttevredenheid, het optimaliseren van onze financiële prestaties en het verminderen van debiteurenrisico’s. Je verzorgt een adequate informatievoorziening over klantopvolging, actuele situaties en ondernomen acties aan de verschillende afdelingen/business units.

Data specialist bij Profile

Ben jij een ambitieuze Data specialist en wil jij het verschil maken bij een toonaangevende automotive organisatie? Dan zoeken wij jou!

Veel bedrijven zien de enorme meerwaarde en ontelbare mogelijkheden van hun data. Het is niet voor iedereen weggelegd om commerciële mogelijkheden te herkennen en met analytische vaardigheden om te zetten in bruikbare analyses en verbetervoorstellen. Jij voelt je op dit vlak als een vis in het water!

Project Manager Marketingcommunicatie bij Profile

Ben je een sterke planner en organisator die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt en zaken op tijd af zijn? Dan kun jij je geen leukere werkplek wensen!

Omdat we een klein team hebben en er veel content gemaakt moet worden zoeken wij iemand die kan ondersteunen bij de productie van allerlei soorten content. Een collega die zowel meedenkt als uitvoert, snel kan schakelen tussen alle partijen en er voor zorgt dat deadlines gehaald worden.

Business Analist bij Profile

Ben jij een veelzijdige Business Analist en wil jij het verschil maken bij een toonaangevende automotive organisatie? Dan zoeken wij jou!

Als Business Analist speel je een cruciale rol bij het begrijpen van de behoeften van onze organisatie en het vertalen van die behoeften naar concrete (IT) oplossingen. Je bent hierbij in staat om planmatig een concept/idee om te zetten in een daadwerkelijk plan met heldere stappen en planning.

Communicatieve DevOps testanalist bij Profile

Ben jij op zoek naar een boeiende een veelzijdige functie bij een marktleider in de automotive? Dan is dit jouw kans!

Als Testanalist bouw je mee aan verbetering en uitbreiding van ons applicatielandschap. Je zorgt ervoor dat onze tests goed werken en draagt er aan bij dat software kwalitatief en snel in productie genomen kan worden.