Word ook Profiler!

Wij zijn Profile, by far de marktleider in de Benelux en bovendien een snel groeiende franchiseorganisatie in de automotive branche met meer dan 220 vestigingen in België en Nederland. Onze 2200 enthousiaste Profile medewerkers houden dagelijks vele duizenden particuliere- en zakelijke rijders op de weg. Onze cultuur wordt gekenmerkt door ondernemerschap en besluitvaardigheid.

Bekijk onze vacatures op ons formulekantoor hieronder. En klik hier voor een overzicht van openstaande vacatures bij onze vestigingen.

De 3 voordelen van werken bij Profile

Uitstekende voorwaarden

Leuke collega's

Doorgroeimogelijkheden

Cloud Azure Specialist bij Profile

Ben jij een ervaren Cloud Azure Specialist en wil jij bij de marktleider in de automotive werken? Kom bij Profile!

Wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega!

Als Cloud Azure Specialist zorg je ervoor dat bestaande en nieuw te implementeren componenten in het Azure applicatieplatform op een uniforme en gestructureerde wijze met elkaar communiceren en gezamenlijk de meeste toegevoegde waarde voor de organisatie opleveren. Je werkt daarbij binnen de vastgestelde referentie architectuur en voornamelijk op basis van door de Solution Architect verstrekte ontwikkel-/testopdrachten. Je rapporteert rechtstreeks aan de IT Manager van Profile International N.V.

Medewerker Formuledesk bij Profile

Ben jij administratief vaardig en werk je graag in een leuk team? Dan zoeken we jou!

Voor ons formulekantoor in Veenendaal zoeken wij een Medewerker Formuledesk. Je vormt samen met je collega’s de spil in de contacten met onze klanten, de leasemaatschappijen en onze vestigingen. Je coördineert afspraken en aanvragen voor onder andere onderhoud, bandenwissels van winter- en zomerbanden. Daarnaast handel je service-meldingen af.

Junior Inkoper bij Profile

Heb je passie voor het inkoopvak en ben je klaar om je carrière te starten, dan zoeken we jou!

Als Junior Inkoper kom je terecht in een dynamische werkomgeving, waar jij jouw analytische vaardigheden optimaal kan benutten. Bovendien ga je werken met getalenteerde Inkopers en krijg je de kans om je te ontwikkelen en te groeien binnen deze rol. Je rapporteert rechtstreeks aan het Hoofd Inkoop en werkt nauw samen met de andere afdelingen binnen Profile.

Directiesecretaresse bij Profile

Ben je een ervaren directiesecretaresse die echt kan meedenken en overzicht houden. Kan je daarnaast goed omgaan met snelheid en hectiek, dan zoeken wij jou!

Als directiesecretaresse ben je de rechterhand van de directie en ondersteun je op allerlei gebieden, zowel uitvoerend als inhoudelijk. Daarbij heb je oog voor alles wat er speelt binnen de organisatie en begrijp je de bedrijfsprocessen. Je bent sterk in prioriteiten stellen en je denkt op verschillende niveaus mee- en vooruit en anticipeert op lopende zaken.

Debiteurenadministrateur bij Profile

Ben je communicatief sterk, heb je ervaring met debiteurenbeheer en wil je bij de marktleider in de automotive werken? Kom bij Profile!

De Debiteurenadministrateur verzorgt de volledige in- en externe klantopvolging van alle aan Profile International N.V. gelieerde ondernemingen. Je speelt een essentiële rol in het waarborgen van een uitstekende klanttevredenheid, het optimaliseren van onze financiële prestaties en het verminderen van debiteurenrisico’s. Je verzorgt een adequate informatievoorziening over klantopvolging, actuele situaties en ondernomen acties aan de verschillende afdelingen/business units.