Word ook Profiler!

Wij zijn Profile, by far de marktleider in de Benelux en bovendien een snel groeiende franchiseorganisatie in de automotive branche met meer dan 220 vestigingen in België en Nederland. Onze 2200 enthousiaste Profile medewerkers houden dagelijks vele duizenden particuliere- en zakelijke rijders op de weg. Onze cultuur wordt gekenmerkt door ondernemerschap en besluitvaardigheid.

Bekijk onze vacatures op ons formulekantoor hieronder. En klik hier voor een overzicht van openstaande vacatures bij onze vestigingen.

De 3 voordelen van werken bij Profile

Uitstekende voorwaarden

Leuke collega's

Doorgroeimogelijkheden

Servicedesk-medewerker.png

Medewerker Formuledesk

Ben jij administratief vaardig en werk je graag in een leuk team? Dan zoeken we jou!

Voor ons formulekantoor in Veenendaal zoeken wij een Medewerker Formuledesk. Je vormt samen met je collega’s de spil in de contacten met onze klanten, de leasemaatschappijen en onze vestigingen. Je coördineert afspraken en aanvragen voor onder andere onderhoud, bandenwissels van winter- en zomerbanden. Daarnaast handel je service-meldingen af.

Vacature-junior-inkoper.png

Junior Inkoper

Heb je passie voor het inkoopvak en ben je klaar om je carrière te starten, dan zoeken we jou!

Als Junior Inkoper kom je terecht in een dynamische werkomgeving, waar jij jouw analytische vaardigheden optimaal kan benutten. Bovendien ga je werken met getalenteerde Inkopers en krijg je de kans om je te ontwikkelen en te groeien binnen deze rol. Je rapporteert rechtstreeks aan het Hoofd Inkoop en werkt nauw samen met de andere afdelingen binnen Profile.