Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Profile. Beter. Sneller. Verassend voordelig.

Eerlijke APK keuring bij Profile Veendam

APK-keuring voor je auto, motor, bestelbus of camper? Maak snel een afspraak bij Profile Veendam. Of neem contact op voor de APK kosten.

Plan je APK in bij Profile Veendam

Vul je kenteken in om een afspraak te maken.

Wat betekent APK?

APK staat voor algemene periodieke keuring. Door deze keuring wordt voorkomen dat onveilige auto's, motoren en andere voertuigen deelnemen aan het verkeer. De keuring voorkomt dus veel gevaarlijke situaties op de weg. Tijdens een APK-keuring - of APK-controleren we in slechts drie kwartier of jouw voertuig nog voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieu-eisen. En daarna melden we de APK-keuring meteen af bij het RDW.

APK-check

Benieuwd wanneer je APK vervalt? Vul je kenteken in op onze afspraakplanner. Je ziet dan meteen tot wanneer je auto APK gekeurd is. Je kunt dit trouwens ook op de website van de RDW bekijken. Je kunt daar voor elke auto de APK-vervaldatum controleren.

automonteur-olie-kleine-beurt_2023-04-06-150154_blan.jpeg

Combineer de grote onderhoudsbeurt met de APK

Is je auto binnenkort toe aan een grote onderhoudsbeurt? Combineer het dan met een APK-keuring. Dan hoef je maar één afspraak te maken bij Profile Veendam. Bij een grote onderhoudsbeurt controleren onze professionals jouw auto op meer dan 90 onderhoudspunten.

Duidelijke prijsopgave van Profile Veendam

Benieuwd naar de APK-keuring kosten? Neem dan contact met ons op. Dankzij Profile Veendam is je APK in de buurt. En we geven vooraf altijd een duidelijke prijsopgave. Ook over de grote beurt kosten. Contact opnemen kan hier. Of wil je meteen je APK plannen? Maak dan hier een afspraak.

Drie voordelen van een APK bij Profile Veendam

Combineer de APK met een grote beurt

Bij ons werken vakkundige APK-keurmeesters Profile Assen Potgieter is RDW-erkend

Bij ons werken vakkundige APK-keurmeesters

Is de APK verplicht?

Ja, de APK is een wettelijke keuring die in heel Europa verplicht is. Het doel van de keuring is om de verkeersveiligheid te verbeteren en om het milieu te beschermen. Bij de controle kijken we bijvoorbeeld naar de verlichting van je voertuig. Maar ook voertuigen die te veel schadelijk stoffen uitstoten komen niet door de keuring en worden dus afgekeurd. Kortom, de APK zorgt voor meer veiligheid en heeft ook positieve gevolgen voor het milieu.

Profile_defensie-Kleine-beurt_2023-04-06-155821_xago.jpeg

Defensie en leasemaatschappijen gaan voor APK naar Profile

Steeds meer grote organisaties komen voor de APK-keuring naar Profile. Leasemaatschappijen zoals Alphabet, Arval en LeasePlan, maar ook het Ministerie van Defensie. Ze weten namelijk dat we de beste APK-keurmeesters in huis hebben. Die klaarstaan om snel en vakkundig auto’s te keuren.

Tips voor de APK

Tenslotte hebben we nog een paar waardevolle tips voor de APK-keuring. Maak op tijd een afspraak voor de keuring en neem altijd je kentekenbewijs mee naar de afspraak. Verder krijg je na de APK-keuring altijd een keuringsrapport. Bewaar dit rapport in je auto, want je bent verplicht om het altijd bij je te hebben als je rijdt. Is je auto afgekeurd? Ook dan is het belangrijk om het keuringsrapport goed te bewaren.

Veelgestelde vragen over de APK

Wil je meer weten over de APK? En wat Profile Veendam voor jou kan betekenen? Kijk dan naar onze antwoorden op veelgestelde vragen. Bijvoorbeeld over de APK-keuring kosten.

Plan je APK in bij Profile Veendam

Vul je kenteken in om een afspraak te maken.