Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Eerlijke APK-keuring in Rotterdam

APK-keuring voor je auto, motor, bestelbus of camper? Maak snel een afspraak bij Profile Rotterdam

Duurt ongeveer 45 minuten

Doe een eerlijke APK in Rotterdam Kralingen

39,50

Plan een APK in Rotterdam

Daarom kom je voor je APK naar Profile Rotterdam

Profile Rotterdam is erkend door het RDW: de Dienst Wegverkeer. Tijdens een APK-keuring controleren we in slechts drie kwartier of jouw voertuig nog voldoet aan de wettelijke veiligheids- en milieu-eisen. En daarna melden we de APK-keuring meteen af bij het RDW. Kom je meteen ook voor een onderhoudsbeurt naar Profile Rotterdam? Dan is de APK-keuring helemaal gratis.

Wat is APK?

APK staat voor algemene periodieke keuring. Door deze keuring wordt voorkomen dat onveilige auto's, motoren en andere voertuigen deelnemen aan het verkeer. De keuring voorkomt dus veel gevaarlijke situaties op de weg.

Is de APK verplicht?

Ja, de APK is een wettelijke keuring die in heel Europa verplicht is. Het doel van de keuring is om de verkeersveiligheid te verbeteren en om het milieu te beschermen. Bij de controle kijken we bijvoorbeeld naar de verlichting van je voertuig. Maar ook voertuigen die te veel schadelijk stoffen uitstoten komen niet door de keuring en worden dus afgekeurd. Kortom, de APK zorgt voor meer veiligheid en heeft ook positieve gevolgen voor het milieu.

Plan een APK in Rotterdam

De 6 voordelen van een APK-keuring bij Profile Rotterdam

  1. Profile Rotterdam is RDW-erkend
  2. Bij ons werken vakkundige APK-keurmeesters
  3. Je krijgt een scherpe prijs voor de hoogste kwaliteit
  4. Bij eventuele reparaties geven we altijd vooraf een prijsopgave
  5. Inclusief afmeldkosten en milieumeting
  6. Gratis herkeuring als je auto is afgekeurd en wij de reparaties mogen doen

Grote leasemaatschappijen gaan voor APK naar Profile

Steeds meer grote leasemaatschappijen komen voor de APK-keuring naar Profile. Ze weten namelijk dat we de beste APK-keurmeesters in huis hebben. Die klaarstaan om snel en vakkundig auto’s te keuren. Leasemaatschappijen als LeasePlan, Alphabet en Arval hebben de weg naar Profile al gevonden.

Tips voor de APK

Tenslotte hebben we nog een paar waardevolle tips voor de APK-keuring. Maak op tijd een afspraak voor de keuring en neem altijd je kentekenbewijs mee naar de afspraak. Verder krijg je na de APK-keuring altijd een keuringsrapport. Bewaar dit rapport in je auto, want je bent verplicht om het altijd bij je te hebben als je rijdt. Is je auto afgekeurd? Ook dan is het belangrijk om het keuringsrapport goed te bewaren.

Plan een APK in Rotterdam

Veelgestelde vragen

Lees hier onze antwoorden op de meest gestelde vragen rondom de APK-keuring.