Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Kleine beurt in Rotterdam

Klein onderhoud in ongeveer 60 minuten uitgevoerd
Header-1600x500px_02.jpg

Plan jouw kleine beurt bij Profile

Kleine beurt in Rotterdam: Maak een afspraak en betaal in de vestiging

Tijdens een kleine onderhoudsbeurt wordt jouw auto door een van onze experts gecontroleerd op ruim 25 belangrijke functies. Online kan gemakkelijk een afspraak gemaakt worden waarna in de vestiging betaald kan worden. Verder ben je met een online afspraak ook altijd verzekerd van een plekje in onze garage in Rotterdam. Voorkom onnodige reparaties en maak direct een afspraak voor jouw kleine beurt bij Profile in Rotterdam.

Wanneer heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

Afhankelijk van het type auto, de leeftijd de auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat je per jaar rijdt hebben wij een regel die aangehouden kan worden voor een onderhoudsbeurt. Voor een kleine beurt kun je het beste na 1 jaar of 15.000 kilometer langskomen bij onze garage in Rotterdam. Voor een grote beurt kun je het beste na 2 jaar of 30.000 kilometer bij onze garage in Rotterdam langskomen.

Kleine onderhoudsbeurt bij Profile Rotterdam

  • Onderhoud voor alle merken en modellen
  • Altijd met behoud van de fabrieksgarantie
  • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
  • Ook te combineren met een APK

Kleine onderhoudsbeurt bij Profile Rotterdam

Een kleine onderhoudsbeurt kan bij ons voor alle merken en modellen. In ieder geval behoud je de fabrieksgarantie en krijg je een duidelijke prijsopgave vooraf. Een kleine beurt is bij onze garage in Rotterdam ook goed te combineren met een APK.

Een controle op ruim 25 onderdelen tijdens een kleine beurt

Met regelmatig en vooral goed onderhoud voorkom je dure reparaties op het verkeerde moment aan jouw auto. Bij een kleine beurt controleren onze specialisten in Rotterdam jouw auto op meer dan 25 belangrijke onderdelen. Alle vloeistoffen worden nog bijgevuld zodat je weer veilig de weg op kan.

Kleine beurt combineren met APK

Van plan om binnenkort langs te komen voor een APK? Plan dan ook direct een kleine beurt en combineer beide bij Profile in Rotterdam, zodat je maar één keer langs hoeft te komen.

Kosten voor een kleine onderhoudsbeurt in Rotterdam

De prijs van een kleine beurt is afhankelijk van het type auto waarin je rijdt. Bij het maken van een afspraak voor een kleine onderhoudsbeurt maken wij vooraf een heldere prijsopgave. Wil je liever eerst een prijsindicatie? Neem dan contact op met Profile Rotterdam voor een offerte op maat.

Auto onderhoud met behoud van de fabrieksgarantie

De producten en onderdelen die gebruikt worden tijdens onderhoud bij Profile in Rotterdam voldoen aan alle fabrieksspecificaties. Door deze onderdelen te gebruiken behoud je de fabrieksgarantie van jouw auto. Als er onderdelen aan vervanging toe zijn ontvang je vooraf altijd een prijsopgave. Zo weet je precies wat je kunt verwachten.

Wat doen we bij een kleine beurt?

We controleren jouw auto op meer dan 25 onderdelen met een kleine beurt bij Profile in Rotterdam. We controleren de autobanden, uitlaat, schokdempers en remmen van de auto. Ook de filters en ruitenwissers worden nauwkeurig nagelopen. Verder checken we of de lampen goed staan afgesteld, vullen wij vloeistoffen bij en wordt de olie vervangen of ververst.

Plan jouw kleine beurt bij Profile