Servicedesk-medewerker.png

Medewerker Formuledesk bij Profile

Servicedesk / Customer Service / Klantcontact / Klantenservice / Support / Retail / Horeca / Schoolverlater

Werk je binnen de retail, horeca of klantenservice en ben je op zoek naar een nieuwe stap (ook schoolverlaters nodigen we uit om te reageren), dan zoeken we jou!


Vaste baan, per direct voor 24-38 uur per week

De 3 voordelen van werken bij Profile

Uitstekende voorwaarden

Doorgroeimogelijkheden

Leuke collega's

Wat ga je doen?

Je vormt samen met je collega’s de spil in de contacten met onze klanten, de leasemaatschappijen en onze vestigingen. Je coördineert afspraken en aanvragen voor onder andere onderhoud, bandenwissels van winter- en zomerbanden en handel je service-meldingen af.

Daarnaast kun je op een prettige en doortastende manier vragen van klanten, franchisenemers en leasemaatschappijen beantwoorden.

Kortom je bent het visitekaartje van Profile!

Je wordt allereerst door middel van een gedegen inwerktraject bekend gemaakt met de organisatie. Je krijgt een on-the-job training om je goed voorbereid aan de slag te laten gaan. Binnen Profile is ruimschoots ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling!

Werkplaats.png

Wat bieden wij?

  • Een mooi marktconform salaris afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Een contract voor 12 maanden met vooruitzicht op een vaste baan.
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een goede pensioenregeling, ATV (bij fulltime dienstverband) en de mogelijkheid tot flexibel (thuis)werken.
  • Een van de leukste werkplekken als je houdt van dynamiek en variatie. Je komt te werken in een informeel team met ambitieuze en hulpvaardige collega’s die met je meedenken en met wie je kunt sparren bij vraagstukken.
mobiele-service.jpg

Wat is jouw profiel?

  • Je hebt een opleiding en/of ervaring op minimaal MBO-niveau.
  • Je bent enthousiast en staat je mannetje / vrouwtje op een prettige manier.
  • Je bent dienstverlenend en klantgericht ingesteld, je doet graag wat voor een ander en staat mensen vriendelijk te woord.
  • Je bent accuraat, proactief en kan goed samenwerken in een team.
  • Je bent communicatief vaardig en spreekt en schrijft goed Nederlands.

Wie zijn wij?

Wij zijn Profile, by far de marktleider in de Benelux en bovendien een snel groeiende franchiseorganisatie in de automotive branche met meer dan 220 vestigingen in België en Nederland. Onze 2200 enthousiaste Profile medewerkers houden dagelijks vele duizenden particuliere- en zakelijke rijders op de weg. Onze cultuur wordt gekenmerkt door ondernemerschap en besluitvaardigheid

Profile werd in 1989 opgericht. Ons ijzersterke netwerk bestaat uit een grote groep enthousiaste ondernemers en twee formulekantoren: een in Veenendaal (NL) en in Antwerpen (BE). Bij Profile draait alles om het veilig op weg houden van particuliere en zakelijke klanten. Vanuit onze 220 servicegarages bieden we bandenservice, APK en totaalonderhoud voor auto’s. Daarbij is Profile Truck veruit marktleider in Truckbanden in de Benelux. Met onze 100% Uptime garantie bieden we excellente service aan de transportsector. We hebben een eigen Profile Pechservice organisatie die in 23 landen actief is. Ons marketing team zorgt ervoor dat wij een ijzersterk merk zijn. We mogen ons mentaal markleider in Car en zeker ook in Truck noemen. In Car, met nadruk op onderhoud, groeien we in Nederland met dubbele cijfers. In België gaan we ook die kant op.

Solliciteren?

Stuur dan jouw CV en motivatie naar diane.vandehoef@profile.nl of vul onderstaand formulier in.

Heb je meer informatie nodig? Bel dan naar 0318 509 000.

Kom werken bij Profile.