Profile Breda, BC Breda

Contact Profile Breda, BC Breda

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

8.5

Profile Breda, BC Breda

Neem contact op met Profile Breda, BC Breda

Openingstijden

maandag 08.30 - 17.30
dinsdag 08.30 - 17.30
woensdag 08.30 - 17.30
donderdag 08.30 - 17.30
vrijdag 08.30 - 17.30
zaterdag 09.00 - 12.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5622 recensies

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Breda

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. 

Met onze vestiging in Breda zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals:

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Breda

Bij onze vestiging in Breda kunt u terecht voor een groot aanbod zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden. Winterbanden vergroten de veiligheid bij temperaturen beneden de 7 graden. Tevens verschilt het profiel ten opzichte van een zomerband. De zogenaamde lamellen vervormen tijdens het rijden en grijpen zich vast aan het wegdek. Hierdoor is er meer grip. Winterbanden zijn niet alleen geschikt bij sneeuw, maar ook bij regen en ijs.

Lichtmetalen velgen en banden met velgen Breda

Voor een set lichtmetalen of stalen velgen bent u bij Profile Car & Tyreservice BC Breda aan het goede adres. Wij bieden een ruim assortiment lichtmetalen velgen en tevens kunt u hier terecht voor montage. Naast dat u apart velgen kunt kopen, is er nu de mogelijkheid om online banden met velgen te kopen. Zoek de combinatie die past op uw auto via onze banden en velgen zoekmodule en bestel online. Natuurlijk kunt u ook bij onze vestiging in Breda terecht voor advies.

APK keuring in Breda

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Breda kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Breda kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt. Lees meer informatie over APK Breda.

Auto onderhoud in Breda

Voor auto onderhoud in Breda bent u bij de Profile Car & Tyreservice aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een scherpe prijs voor onderhoud aan uw auto. 

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Breda!

Airco onderhoud in Breda

Moet uw airco bijgevuld worden? Of koelt deze niet meer goed? Vraag dan airco onderhoud aan bij Profile Car & Tyreservice in Breda! Onderhoud aan uw airconditioning zorgt er niet alleen voor dat deze weer beter functioneert en koelt, het zorgt ook nog voor gezondheidsvoordelen! In de airco van uw auto kunnen zich na verloop van tijd bacterien nestelen welke u kunt inademen. Met het airco onderhoud spuiten we een speciaal reinigingsmiddel in de airconditioning, zodat bacterien worden gedood en de groei van nieuwe bacterien wordt vertraagd. 

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven