Profile Rotterdam Schiebroek, Kersten

Contact Profile Rotterdam Schiebroek, Kersten

Hoe klanten deze vestiging beoordelen

9.4

Profile Rotterdam Schiebroek, Kersten

Neem contact op met Profile Rotterdam Schiebroek, Kersten

Openingstijden

maandag 08.00 - 17.00
dinsdag 08.00 - 17.00
woensdag 08.00 - 17.00
donderdag 08.00 - 17.00
vrijdag 08.00 - 17.00
zaterdag 08.30 - 12.00
zondag gesloten

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 3933 recensies

Winterbanden, autobanden, APK, velgen en auto onderhoud Rotterdam- Kersten 

Deze vestiging voldoet aan de Pro's van Profile. Lees hier meer over de Pro's van Profile. Welkom bij Profile Car & Tyreservice Kersten!

Met onze vestiging zijn wij dé autobandenvelgenAPK en auto onderhoud specialist bij u in de buurt. Bij ons kunt u terecht voor alle gebruikelijke diensten die u van Profile Car & Tyreservice gewend bent, zoals: 

Breed assortiment autobanden: winterbanden & zomerbanden Rotterdam

Iedereen die op zoek is naar banden voor zijn auto, motor, caravan, grasmaaier, kruiwagen, scooter, SUV, enz., enz, is meer dan welkom bij Profile Car & Tyreservice Kersten. Naast de expertise in banden bieden we de particuliere klanten een breed scala aan services rondom de auto. Met als extra smeerolie; onze persoonlijke en eerlijke manier van zakendoen.  Wij bieden een complete autoservice voor zowel de particuliere als de zakelijke automobilist en zijn specialist in zomerbandenwinterbanden en 4-seizoenbanden

Ook met leaseauto’s kunt u bij ons terecht:
Steeds meer leasemaatschappijen gaan een partnership aan met Profile. Ons one-stop-shop concept garandeert een snelle doorlooptijd, onze prijs/kwaliteitsverhouding garandeert een perfect onderhouden wagenpark tegen zo laag mogelijke kosten. Die betrokkenheid en betrouwbaarheid bevalt zo goed, dat we vaak ook de tweede auto van de leaserijder in onderhoud krijgen.

APK keuring in Rotterdam

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een keuring om voertuigen te controleren op veiligheid en milieu. Een gecertificeerde keurmeester voert altijd een APK uit. Bij Profile Car & Tyreservice Rotterdam-Kersten kunt u direct een afspraak inplannen voor een APK. Bij het inplannen van een APK in Rotterdam kunt u er ook voor kiezen om meteen een grote beurt of kleine beurt uit te laten voeren. Sterker nog, wij keuren uw auto gratis als u de APK combineert met een grote beurt. Meer weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan even contact met ons op of lees meer over APK Rotterdam.

Auto onderhoud in Rotterdam Kersten

Voor auto onderhoud in Rotterdam bent u eveneens bij de Profile Car & Tyreservice aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor onder andere onderhoud (grote beurt en kleine beurt) en APK-keuringen, airco onderhoud, trekhaken, diagnose van elektrische storingen, remmen, uitlaten en nog veel meer. Door de centrale inkoop van Profile Car & Tyreservice betaalt u altijd een concurrerende prijs voor onderhoud aan uw auto.

Hiernaast kunnen wij u met nog veel meer van dienst zijn. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via telefoon of mail. Wij hopen u binnenkort te begroeten op onze vestiging in Rotterdam!

Maak een afspraak bij deze vestiging
Producten & Services
Terug naar boven