Winterbanden BMW

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

BMW winterbanden en BMW velgen bij Profile

Bij Profile kun je terecht voor alle soorten winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden voor jouw BMW. Denk hierbij aan autobanden voor bijvoorbeeld de BMW 1-serie, BMW 3-serie, BMW 5-serie of BMW 7-serie.

Winterbanden BMW

Winterbanden verhogen de veiligheid op de weg in de winter. Bij temperaturen onder de 7 graden Celsius en bij sneeuw, hagel of regen bieden de banden meer grip. Door de band- en rubbersamenstelling heb je met winterbanden in de winter meer grip dan met zomerbanden. Dit betekent een kortere remweg en meer grip. Voor iedere BMW hebben wij bij Profile de geschikte winterband in ons assortiment. Hierbij realiseren wij ons als bandenspecialist dat iedere BMW anders is. Winterbanden voor alle BMW's zoek je via onze winterbandenpagina. Vul hierbij jouw kenteken in om de juiste bandenmaat en geschikte autoband te vinden. Vervolgens kun je de banden online kopen en ze laten monteren in onze Profile vestiging.

APK keuring en auto onderhoud BMW

Profile is een universele garage waar je terecht kunt voor al jouw auto onderhoud. Wij doen dus ook auto onderhoud voor jouw BMW. Wil je je BMW voor de APK laten keuren? Uiteraard kun je dit ook bij ons doen. Onze specialisten kennen jouw BMW net zo goed als de dealer. Online maak je eenvoudig een afspraak voor de APK keuring of voor auto onderhoud van jouw BMW. Je betaalt het onderhoud in de vestiging. Wij sturen altijd een offerte vooraf.

APK en onderhoud voor jouw BMW

BMW velgen

Ben je op zoek naar geschikte velgen voor jouw BMW? Wil je je auto een nieuw uiterlijk geven? Dan ben je bij Profile aan het juiste adres. Wij hebben voor iedere BMW een mooie velg. Denk hierbij vooral aan lichtmetalen velgen. Maar we hebben ook stalen velgen voor alle BMW's. Op onze velgenpagina kun je je kenteken invullen. De website zoekt dan de velgen die passen op het voertuig. Vervolgens kun je de velgen voor jouw BMW eenvoudig online kopen, eventueel ook met nieuwe banden. Wij monteren ze in onze vestiging. Zo heb je altijd de geschikte velg op jouw BMW zitten!