BMW winterbanden en BMW velgen bij Profile Car & Tyreservice

Bij Profile Car & Tyreservice kunt u terecht voor alle soorten winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden voor uw BMW. Denk hierbij aan autobanden voor bijvoorbeeld de BMW 3-serie, BMW 5-serie of BMW 7-serie.

 

Winterbanden BMW

Winterbanden verhogen de veiligheid op de weg in de winter. Bij temperaturen onder de 7 graden Celsius en bij sneeuw, hagel of regen bieden de banden meer grip. Door de band- en rubbersamenstelling heeft u met winterbanden in de winter meer grip dan met zomerbanden. Dit betekent een kortere remweg en meer grip. Voor iedere BMW hebben wij bij Profile Car & Tyreservice de geschikte winterband in ons assortiment. Hierbij realiseren wij ons als bandenspecialist dat iedere BMW anders is. Winterbanden voor alle BMW's zoekt u via onze winterbandenpagina. Vul hierbij altijd uw bandenmaat in om de geschikte autoband te vinden. Vervolgens kunt u de banden online kopen en ze laten monteren in onze Profile vestiging. 

 

APK keuring en auto onderhoud BMW

Profile Car & Tyreservice is een universele garage waar u terecht kunt voor al uw auto onderhoud. Wij doen dus ook auto onderhoud voor uw Volkwagen. Wilt u uw BMW voor de APK laten keuren? Uiteraard kunt u dit ook bij ons doen. Onze specialisten kennen uw BMW net zo goed als de dealer. Online maakt u eenvoudig een afspraak voor de APK keuring of voor auto onderhoud van uw BMW. U betaalt het onderhoud in de vestiging. Wij sturen altijd een offerte vooraf. 

 

Velgen BMW

Bent u op zoek naar geschikte velgen voor uw BMW? Bent u fan van BMWen wilt u uw auto een nieuw uiterlijk geven? Dan bent u bij Profile Car & Tyreservice aan het juiste adres. Wij hebben voor iedere BMW een mooie velg. Denk hierbij vooral aan lichtmetalen velgen voor uw BMW. Maar we hebben ook stalen velgen voor alle BMW's. Op onze velgen pagina kunt u uw kenteken invullen. De website zoekt dan de velgen die passen op het voertuig. Vervolgens kunt u de velgen voor uw BMWonline kopen. Wij monteren ze in onze vestiging. Zo heeft u altijd de geschikte velg op uw BMWzitten. 

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5216 recensies
Terug naar boven