Hoe kan ik mijn bestelling annuleren?

U kunt uw bestelling voor banden en/of velgen eenvoudig annuleren, mits de montage nog niet heeft plaatsgevonden.

  1. Vul het annuleringsformulier in
  2. Vermeld hier uw factuurnummer, naam en bankrekeningnummer

Het bedrag van uw factuur zal worden geretourneerd op uw bankrekening binnen 14 dagen.

Niet tevreden over uw aankoop?

Indien u online banden en/of velgen hebt besteld, en u besluit na het zien van de banden/velgen binnen 14 dagen deze niet te willen hebben, dan kunt u de aankoop annuleren. U mag het product bekijken en beoordelen. U mag het product uit de verpakking halen voor zover dit voor de beoordeling noodzakelijk is. Indien u autobanden hebt besteld mag er met deze banden geen proefrit worden gemaakt. Voor meer informatie over retourneren klik hier.

U dient het door te geven aan de desbetreffende vestiging waarna zij de banden en/of velgen zullen terugnemen. Op dat moment kunt u uw bestelling niet ruilen en het is ook niet mogelijk direct uw geld retour te ontvangen. Dit geschiedt via de bank. U dient een email te sturen naar webshop@profile.nl onder vermelding van uw factuurnummer, datum bestelling, naam en bankrekeningnummer. Het bedrag wordt dan, na bevestiging, binnen 14 dagen geretourneerd op uw bankrekening. Tevens ontvangt u een bevestiging. Bij het ontbinden van de overeenkomst wordt ook de financieringsovereenkomst vanzelf ontbonden. 

U kunt het retourneren aan:

Profile Car & Tyreservice Nederland
Citadel 14
3905 NK Veenendaal
 

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5201 recensies
Terug naar boven