website-afbeeldingen-1200-x-900-px.png

Controleer je APK vervaldatum

Wil je eenvoudig je APK vervaldatum controleren? Voer je kenteken in onze afspraakplanner hieronder in en je ziet direct wanneer je APK vervalt. Plan direct een afspraak in als het nodig is. Onze keurmeesters staan voor je klaar.

Profile. Beter. Sneller. Verrassend voordelig.

Controleer jouw APK vervaldatum

Waarom een APK keuring?

APK staat voor algemene periodieke keuring. Door deze wettelijk verplichte keuring wordt voorkomen dat onveilige auto's, motoren en andere voertuigen deelnemen aan het verkeer. De keuring voorkomt dus veel gevaarlijke situaties.

Bij deze veiligheidscontrole kijken we bijvoorbeeld naar de verlichting van jouw voertuig. Maar ook voertuigen die te veel schadelijk stoffen uitstoten komen niet door de keuring en worden dus afgekeurd. Kortom, de APK zorgt voor meer veiligheid en heeft ook positieve gevolgen voor het milieu.

Je hebt al een APK-keuring bij Profile vanaf € 48,50.
Maak snel een afspraak.

drachten-3.jpg

Slim! Combineer je APK met een onderhoudsbeurt

Een APK-keuring en een onderhoudsbeurt zijn twee verschillende dingen. Maar je kunt ze bij Profile wel combineren in één afspraak. Dat scheelt tijd.

De 3 voordelen van APK bij Profile

Klaar in 45 minuten

RDW erkend

Voor alle auto’s, dus ook elektrische

APK vervaldatum herinnering

Wij adviseren je om ongeveer een maand van te voren je APK vervaldatum te checken en een afspraak in te plannen bij ons in de vestiging. Zo voorkom je dat je te laat bent met het uitvoeren van de APK en je weer veilig op weg kunt. Slimme oplossing om je APK nooit meer te vergeten: meld je aan voor onze APK herinnering. Zo krijg je op tijd een mail als jouw auto toe is aan de APK.

Veelgestelde vragen over APK

Wil je meer weten over de APK-keuring? Bijvoorbeeld over de kosten? Of over hoe vaak je jouw auto APK moet laten keuren? Kijk dan naar onze antwoorden op veelgestelde vragen over de APK.

APK-keuring bij Profile?

Verrassend voordelig: vanaf € 48,50. Vul je kenteken in om meteen een afspraak te maken.