Schokdempers bij Profile Car & Tyreservice

Waarom uw schokdempers laten testen bij Profile Car & Tyreservice?

  1. Betere ligging op het wegdek met goede schokdempers.
  2. Voorkomt verdere slijtage van bijvoorbeeld de banden.
  3. Plan eenvoudig en snel een afspraak in om uw schokdempers te laten testen, dit kost slechts € 15.-

Iedere auto is voorzien van schokdempers. Toch weten maar weinig automobilisten dat deze onderdelen meer voor hen betekenen dan alleen comfort. Schokdempers zorgen dat banden onder alle omstandigheden contact houden met het wegdek. Dit garandeert u veiligheid.

Versleten schokdemper auto

Uit onderzoek blijkt dat een groot aantal voertuigen in Europa beschikt over slecht functionerende schokdempers. Dat is niet verwonderlijk omdat slijtage geleidelijk verloopt en de bestuurder zijn rijstijl daar automatisch op aanpast. Toch brengt hij met slechte schokdempers zichzelf en andere weggebruikers onnodig in gevaar. Door goed en regelmatig auto onderhoud verkleint u de kans op problemen met uw schokdempers. Kom bij ons langs voor een grote beurt of kleine beurt.

Versleten schokdempers beïnvloeden de remweg en de wegligging van de auto. Doordat versleten schokdempers uw velgen niet langer op de grond houden, wordt de auto gevoeliger voor zijwind. Daarnaast worden oneffenheden in het wegdek niet langer opgevangen. Dit veroorzaakt schokken en trillingen in de auto, u verliest ondersteuning in de bochten en dat kan de oorzaak zijn van wagenziekte. Met versleten schokdempers gaat het comfort van u en uw passagiers sterk achteruit en het heeft een negatieve invloed op de conditie van andere auto-onderdelen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onregelmatige slijtage van de banden.

Wanneer schokdempers vervangen?

Als de vering van uw auto erg stug of juist veel te licht voelt, is het verstandig om uw schokdempers te laten controleren via een auto onderhoudsbeurt. Profile Car & Tyreservice adviseert om iedere 20.000 km uw schokdempers te laten controleren. Vertrouwt u uw schokdempers niet, dan inspecteren wij ze graag voor u. Dit kost slechts € 15.-. Indien nodig vervangen wij uw schokdempers direct. Profile Car & Tyreservice monteert uitsluitend kwalitatief hoogwaardige schokdempers met een lange levensduur.

Alle door Profile Car & Tyreservice gemonteerde schokdempers zijn 24 maanden lang gegarandeerd tegen fabrieksfouten, ongeacht het aantal gereden kilometers.

Zoek vestiging in de buurt en maak afspraak

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5687 recensies
Terug naar boven