Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Zomercheck

29.90

Zomercheck

Werkt de airco? Check! Heb je voldoende koelvloeistof? Check! Ga gerust op vakantie met je auto deze zomer. En kom even langs voor een snelle en voordelige zomercheck.


Zorgeloos op vakantie met de zomercheck

Ga je deze zomer weer op autovakantie? Laat je auto dan eerst even grondig checken door onze experts. Voor een zonnig prijsje geven we je auto een uitvoerige controle. Zodat je helemaal klaar bent voor de Route du Soleil.

Grondige check van je banden, banden en banden

We kijken bij de zomercheck ook grondig naar je banden. Heb je nog voldoende profiel? Hebben je banden nog de juiste spanning? We checken je banden ook op droogtescheurtjes en we kijken naar de DOT-code op je band om te zien hoe oud de band is.

Gratis vloeistoffen bijvullen

Om je auto klaar te maken voor de zomer, kijken we ook naar de vloeistoffen en vullen we alles gratis bij tot maximaal 1 liter. Dus niet alleen je motorolie, maar ook de koelvloeistof en de ruitenwisservloeistof.

Waarom zomercheck?

Voordat je naar het zuiden rijdt, is het slim om je auto grondig te laten controleren. Bij de zomercheck kijken we naar alle essentiële onderdelen van je auto, zoals de verlichting en de banden. Maar we letten vooral op de onderdelen die in de zomer erg belangrijk zijn, zoals je airco en de koelvloeistof. Op die manier is auto klaar voor vakantie!

De overige punten van onze zomercheck:

  • Schokdempers
  • Ruitenwissers
  • Remmen. We kijken naar de remschijven en naar de dikte van je remblokken
  • Visuele inspectie van je uitlaat
  • Accu
  • Lampen / verlichting
  • Airco

Wat moet ik meenemen naar welk land?

Fietsendragers zijn verboden in Portugal en in België moet je weer verplicht een brandblusser in je auto hebben. Ga dus goed voorbereid op vakantie deze zomer. Kijk naar onze zomerchecklist en ontdek wat je allemaal nodig hebt.

Boek onze uitgebreide zomercheck

Boek onze uitgebreide zomercheck