Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Bandenopslag

Ook voor je bandenopslag ben je bij Profile aan het juiste adres!

autobanden-header.jpg

Bandenopslag regel je gemakkelijk bij Profile

Thuis onvoldoende plek voor het opslaan van je banden? Of heb je geen zin om na elke bandenwissel met je zomerbanden of winterbanden te slepen? Geen enkel probleem! Ook voor een bandenopslag ben je bij Profile aan het juiste adres. Wij slaan jouw autobanden uiteraard in onze depots op. Zo hebben we ze altijd bij de hand wanneer jij ze nodig hebt. Waarom je hiervoor kiest?

  • De ruimte kun je thuis beter benutten

  • Banden zijn snel gemonteerd bij een bandenopslag en wissel

  • Wanneer we ze nodig hebben, zijn ze bij de hand

  • In onze opslag zijn ze verzekerd tegen brand en diefstal

Kosten bandenopslag

Voor de kosten van bandenopslag kun je het beste contact opnemen met de Profile vestiging bij jou in de buurt. Wil je alvast meer weten over banden voor de specifieke seizoenen en het opslaan ervan?

De kosten voor de bandenopslag wegen niet op tegen het gemak wat het met zich mee brengt. Indien je jaarlijks 2 keer een bandenwissel laat uitvoeren, scheelt dit je al 4 keer het heen en weer gesleep van je banden. Daarnaast liggen ze bij ons onder ideale omstandigheden opgeslagen. Wanneer we het combineren met een bandenwissel zijn we ook nog eens sneller klaar. We hoeven dan namelijk niet te wachten tot wij de juiste banden hebben ontvangen. Dit scheelt simpelweg waardevolle tijd.

Bandenopslag_page.jpg

Waar zijn mijn banden?

Wanneer je kiest om je banden extern op te slaan, wil je natuurlijk zeker weten dat ze veilig zijn. Waar zijn je banden als je kiest voor een bandenopslag bij Profile? Bij Profile hebben we een opslag waar we al jouw banden netjes kunnen bewaren. Je banden liggen hier veilig opgeslagen. Daarnaast zijn ze ook nog eens verzekerd. In onze grote opslag hebben wij genoeg ruimte om het heen en weer slepen met banden niet langer onderdeel van een bandenwissel te laten zijn. Bovendien gaat het wisselen van de banden hierdoor een stuk sneller. Een echte win-win situatie dus.

Daarnaast zijn de omstandigheden in onze opslag ideaal voor je banden. Het is van belang dat banden op de juiste temperatuur bewaard worden, om zo lang mogelijk mee te kunnen. Zowel te warm als te koud is niet bevorderlijk. Naast de zomer-, winter- en all-season banden kunnen zowel runflat banden, bestelwagenbanden als SUV banden worden opgeslagen bij Profile.

Banden in de schuur

Je kunt er voor kiezen om je banden thuis op te slaan. Hoewel dit nogal wat sleepwerk met zich mee brengt en de nodige ruimte in beslag neemt, kan het uiteraard wel. Let dan wel op een aantal zaken:

  • Vermijd temperatuurwisselingen, hoewel dit in een schuur vaak niet te doen is;
  • Vermijd vocht bij de banden, aangezien banden hierdoor 'gebruikt' worden terwijl ze niet onder de auto zitten;
  • Vermijd veel daglicht, aangezien dit ook niet bevorderlijk is voor het rubber van de banden.

Het opslaan van banden kun je dus thuis doen, maar is zeker niet ideaal als je ziet waar je overal op moet letten. Wil je hier niet mee bezig zijn? Kies dan voor Profile. We nemen dit werk graag uit voor je uit handen. Hierbij zorgen wij ook voor de juiste bandenspanning en houden we ook een oogje in het zeil wat betreft het bandenprofiel.