Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Bandenopslag

Bandenopslag voor je winterbanden of zomerbanden. Ga niet steeds heen en weer slepen met je banden. Maar sla ze veilig en voordelig op bij Profile.

Eenvoudig je banden opslaan bij Profile

Heb je thuis niet genoeg plek om je zomer- of winterbanden op te slaan? Of heb je geen zin om na elke bandenwissel met je banden te slepen? Sla je autobanden gewoon op bij Profile. Als je dan langskomt voor een bandenwissel, hebben wij ze meteen bij de hand.

De 5 voordelen van bandenopslag bij Profile

We zetten de voordelen van bandenopslag bij Profile even voor je op een rij:

  1. Je kunt je ruimte thuis wel beter gebruiken
  2. Je hoeft niet heen en weer te slepen
  3. Je banden liggen opgeslagen onder de juiste omstandigheden
  4. Je banden zijn sneller gemonteerd bij een wissel
  5. Je banden zijn meteen verzekerd tegen brand en diefstal

Wat is slimmer? Wel of niet wisselen?

Voor de veiligheid, het rijcomfort en de levensduur van je banden, is het verstandig om ze twee keer per jaar te wisselen. De andere set kun je dan tegen een kleine vergoeding bij ons opslaan. We slaan de banden voor je op onder ideale omstandigheden en ze zijn meteen verzekerd tegen brand en diefstal. Bovendien zijn we dan de volgende keer snel klaar met je bandenwissel omdat je banden meteen klaarliggen. Kortom, wisselen en opslaan bij Profile scheelt je veel tijd en gedoe.

Bandenopslag_page.jpg

Bandenopslag kosten

Wil je precies weten wat de kosten zijn van opslag? Neem dan even contact op met een Profile bij jou in de buurt.

Laat je je banden opslaan? Dan betaal je een vast bedrag voor een periode van 8 maanden. Blijven je banden langer liggen? Dan gaat er automatisch een nieuwe factuurperiode in. Die factuur dien je dan te betalen bij je eerstvolgende bezoek.

Meer weten over het opslaan van banden?

Je banden liggen veilig én voordelig in onze opslag. Wil je precies weten wat de kosten zijn van opslag? Neem dan even contact op met een Profile vestiging bij jou in de buurt. Wil je meer weten over de verschillende soorten banden die je bij ons kunt opslaan?

Alle soorten banden kunnen trouwens worden opgeslagen bij ons. Dus ook runflat banden, bestelwagenbanden en SUV-banden.