Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Reparatie binnen 30 minuten

35,50

Kom direct langs

Bandenreparatie

Band kapot? Geen probleem. Een afspraak maken voor bandenreparatie is niet nodig. Rij meteen langs een Profile in de buurt.

30 minuten

Lekke band? Kom direct langs!

Direct repareren voorkomt het kopen van een nieuwe band.

Mijn band is lek, wat nu? Ga direct naar een Profile in de buurt. Een afspraak maken hoeft niet. Als je een band snel laat repareren, voorkom je dat de schade erger wordt. En hoe sneller we repareren, hoe kleiner de kans dat je een nieuwe band moet kopen. Kom dus meteen langs. Dan kijken we wat de beste oplossing is.

Grote leasemaatschappijen laten hun banden repareren bij Profile

Steeds meer leasemaatschappijen laten hun autobanden repareren bij Profile. Ze weten dat we de beste monteurs in huis hebben die snel en vakkundig banden repareren. Leasemaatschappijen als LeasePlan, Alphabet en Arval hebben de weg naar Profile al gevonden voor autobanden reparatie.

Snelle reparatie en meteen onderhoud

Als je dan toch bij een Profile vestiging bent, kunnen we meteen je banden grondig checken.

  •  We balanceren en uitlijnen. Je banden gaan dan langer mee, je gebruikt minder brandstof en je rijdt een stuk comfortabeler en veiliger.
  •  We kijken naar je bandenspanning. Het is slim om dat zelf ook regelmatig te doen. Zodat je banden minder snel slijten.
  • We controleren de profieldiepte. Ook dat is verstandig om zelf regelmatig te doen. Want rijden op gladde banden kan heel gevaarlijk zijn.
  • En natuurlijk hebben we nog veel meer slimme bandentips voor je.

Heeft je auto binnenkort een onderhoudsbeurt of APK nodig? Dat kunnen we dan mooi combineren met de bandenreparatie. Dan hoef je maar één keer langs te komen.