Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

35.50

Reparatie binnen 30 minuten

Kom direct langs

Bandenreparatie

30 minuten

Is je band kapot? Daar hoef je geen afspraak voor te maken. Rij meteen langs bij een Profile in de buurt.

Lekke band? Kom direct langs!

Directe reparatie voorkomt de aanschaf van een nieuwe band.

Hier hoef je geen afspraak voor te maken. Rij direct langs bij een Profile in de buurt. Het is verstandig om een lekke band zo snel mogelijk te laten repareren, dat voorkomt dat er extra schade aan de band ontstaat. Met snel handelen verklein je de kans dat een schade onherstelbaar wordt en je een nieuwe band nodig hebt. Kom direct langs en wij kijken wat de beste oplossing is.

Grote leasemaatschappijen laten hun banden repareren bij Profile!

Da’s leuk om te weten toch? Leasemaatschappijen als LeasePlan, Alphabet en Arval gaan voor bandenreparatie naar Profile. Ze weten dat we de beste monteurs in huis hebben die snel en vakkundig banden repareren.

Een lekke band kan vaak simpel en snel gerepareerd worden

Als je dan toch bij jouw Profile vestiging bent, kunnen we gelijk je banden balanceren en uitlijnen als dat nodig is. Je banden slijten minder, je rijdt veiliger en comfortabeler en je bespaart brandstof. Daarnaast is het slim dat je de bandenspanning regelmatig controleert, want met de juiste spanning slijten je banden nog minder snel. Rijden op gladde banden is gevaarlijk, controleer daarom regelmatig de profieldiepte. We hebben nog veel meer slimme bandentips voor je. En heeft je auto een onderhoudsbeurt of APK nodig? Dan kunnen we deze combineren met een bandenreparatie.