Zoek op kenteken
Zoek op voertuig
Zoek op bandenmaat

Aan de hand van uw kenteken bepalen wij automatisch de maat banden die bij uw auto hoort.

Sportieve banden voor de beste prijs

Profile Car & Tyreservice heeft een ruim aanbod sportieve en ultra sportieve banden van vele merken. Zoek banden in bovenstaande module.

Waarom sportbanden bij Profile Car & Tyreservice?

  1. Perfecte wegligging en grip op de weg voor de sportievere rijstijl.
  2. Wij zijn altijd bij u in de buurt. Kijk hier voor uw dichtstbijzijnde vestiging.
  3. Maak eenvoudig online een afspraak voor montage via onze online afspraak planner. 

Sportbanden zijn speciaal ontwikkeld voor comfortabele en geavanceerde auto’s. Deze luxe, sportieve auto’s zijn vaak zwaarder, sneller en voorzien van diverse complexe elektronische veiligheids- en comfortsystemen. We hebben sportbanden voor zowel winterbandenzomerbanden als 4-seizoenenbanden.

Sportbanden voor grip en comfort

De geavanceerde en krachtige systemen van sportieve auto’s vragen om autobanden die de auto onder controle houden, zonder prestatie-, comfort- of veiligheidsverlies. Deze High Performance sport banden zorgen voor optimale grip en de perfecte wegligging onder alle omstandigheden. Optimale controle en hoog comfort zijn verzekerd met sport banden.

Sportieve banden

Naast het uitgebreide assortiment sportieve banden biedt Profile Car & Tyreservice ook een ruime keus in ultra sportieve banden voor de auto. Deze Ultra High Performance banden zijn speciaal ontwikkeld om de hoge prestaties van uw auto maximaal te benutten. Het zijn de topproducten van de bandenfabrikanten, die onder de meest extreme omstandigheden nog optimaal presteren. De ultra sportieve banden beschikken over bredere profielen, lagere verhoudingen en hogere snelheidscoderingen. Dat resulteert in een maximale rijvaardigheid op extreme prestatieniveaus.

Waarom kiezen voor sportbanden?

 Profile Car & Tyreservice zet de voordelen van het gebruik van sport banden of ultra sportieve banden graag voor u op een rij.

  • Speciaal ontwikkeld voor comfortabele en geavanceerde auto’s
  • Optimale prestaties onder de meest extreme omstandigheden
  • Geen prestatie-, comfort-, en veiligheidsverlies
  • Lange levensduur door slijtvast materiaal
  • Bekijk volledige aanbod aan bandenmerken en autobanden

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 5258 recensies

Alles over autobanden

Terug naar boven