Stikstof in uw autobanden bij Profile Car & Tyreservice!

Waarom stikstof in uw autobanden?

  1. De band kan langer op spanning blijven U rijdt langer op de juiste bandenspanning waardoor u brandstof bespaart.

  2. Goede investering en beter voor het milieu door reductie Co2 uitstoot.

Vul uw banden met stikstof voor 3,50 euro per band.

Stikstof in autobanden

Meer dan 50% van alle auto’s in Nederland rijdt op een te lage bandenspanning. Rijden op banden met stikstof kan dit percentage aanzienlijk verlagen. De samenstelling van stikstof is dikker dan lucht en hierdoor blijft uw band langer op spanning. Dankzij de juiste bandenspanning bespaart u aanzienlijk op brandstof en uw bandenonderhoud. Dat is goed voor uw portemonnee, het milieu en de veiligheid van u en uw passagiers. Kies dus voor stikstof in uw banden. Dit geldt zowel voor winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden.

Bandenspanning en milieu

U spaart het milieu aanzienlijk door te rijden op de juiste bandenspanning. De te lage bandenspanning van het Nederlandse wagenpark levert jaarlijks 290.000 ton onnodige CO2-uitstoot op. Deze uitstoot staat gelijk aan de uitstoot van maar liefst 29.000 huishoudens per jaar. Een bestuurder met hart voor het milieu controleert dus regelmatig zijn bandenspanning en vult de banden met stikstof.

  • Lees meer informatie over winterbanden
  • Lees meer informatie over zomerbanden 
  • Lees meer informatie over 4-seizoenenbanden

Meer weten over stikstof of een afspraak maken?

Klantbeoordeling

Profile
9.310
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 6385 recensies
Terug naar boven