Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

3.50

We vullen jouw banden met stikstof voor 3,50 per band

Banden vullen met stikstof

Goed voor het milieu, jouw veiligheid en de portemonnee

autobanden-header.jpg

Stikstof in jouw autobanden bij Profile

Waarom stikstof?

  1. De band kan langer op spanning blijven. Je rijdt langer op de juiste bandenspanning waardoor je brandstof bespaart.
  2. Goede investering en beter voor het milieu door reductie Co2 uitstoot.

Vul jouw banden met stikstof voor 3,50 euro per band.

Stikstof in autobanden

Meer dan 50% van alle auto’s in Nederland rijdt op een te lage bandenspanning. Rijden op banden met stikstof kan dit percentage aanzienlijk verlagen. De samenstelling van stikstof is dikker dan lucht en hierdoor blijft de band langer op spanning. Dankzij de juiste bandenspanning bespaar je aanzienlijk op brandstof en het bandenonderhoud. Dat is goed voor de portemonnee, het milieu en jouw veiligheid. Kies dus voor stikstof. Dit geldt zowel voor winterbanden, zomerbanden en 4-seizoenenbanden.

Bandenspanning en milieu

Je spaart het milieu aanzienlijk door te rijden op de juiste bandenspanning. De te lage bandenspanning van het Nederlandse wagenpark levert jaarlijks 290.000 ton onnodige CO2-uitstoot op. Deze uitstoot staat gelijk aan de uitstoot van maar liefst 29.000 huishoudens per jaar. Een bestuurder met hart voor het milieu controleert dus regelmatig zijn bandenspanning en vult de banden met stikstof.