Plan direct een afspraak


Kleine beurt in Barendrecht: Maak een afspraak en betaal in de vestiging

Tijdens een kleine onderhoudsbeurt wordt uw auto door een van onze experts gecontroleerd op ruim 25 belangrijke functies. Online kan gemakkelijk een afspraak gemaakt worden waarna in de vestiging betaald kan worden. Verder bent u met een online afspraak ook altijd verzekerd van een plekje in onze garage in Barendrecht. Voorkom onnodige reparaties en maak direct een afspraak voor uw kleine beurt bij Profile in Barendrecht.

Kleine onderhoudsbeurt bij Profile Car & Tyreservice Barendrecht

  • Onderhoud voor alle merken en modellen
  • Altijd met behoud van uw fabrieksgarantie
  • Altijd een duidelijke prijsopgave vooraf
  • Ook te combineren met een APK-keuring

Wanneer heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

Afhankelijk van het type auto, de leeftijd uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u per jaar rijdt hebben wij een regel die aangehouden kan worden voor een onderhoudsbeurt. Voor een kleine beurt kunt u het beste na 1 jaar of 15.000 kilometer langskomen bij onze garage in Barendrecht. Voor een grote beurt kunt u het beste na 2 jaar of 30.000 kilometer bij onze garage in Barendrecht langskomen. 

Kleine onderhoudsbeurt bij Profile Car & Tyrecenter Barendrecht

Een kleine onderhoudsbeurt kan bij ons voor alle merken en modellen. In ieder geval behoudt u de fabrieksgarantie en krijgt u een duidelijke prijsopgave vooraf. Een kleine beurt is bij onze garage in Barendrecht ook goed te combineren met een APK-keuring.

Een controle op ruim 25 onderdelen tijdens een kleine beurt

Met regelmatig en vooral goed onderhoud voorkomt u dure reparaties op het verkeerde moment aan uw auto. Bij een kleine beurt controleren onze specialisten in Barendrecht uw auto op meer dan 25 belangrijke onderdelen. Alle vloeistoffen worden nog bijgevuld zodat u weer veilig de weg op kan. 

Kleine beurt combineren met APK

Van plan om binnenkort langs te komen voor een APK-keuring? Plan dan ook direct een kleine beurt en combineer beide bij Profile in Barendrecht, zodat u maar één keer langs hoeft te komen. 

Kosten voor een kleine onderhoudsbeurt in Barendrecht

De prijs van een kleine beurt is afhankelijk van het type auto waarin u rijdt. Bij het maken van een afspraak voor een kleine onderhoudsbeurt maken wij vooraf een heldere prijsopgave. Wilt u liever eerst een prijsindicatie? Neem dan contact op met Profile Barendrecht voor een offerte op maat.

Auto onderhoud met behoud van uw fabrieksgarantie

De producten en onderdelen die gebruikt worden tijdens onderhoud bij Profile in Barendrecht voldoen aan alle fabrieksspecificaties. Door deze onderdelen te gebruiken behoud u uw fabrieksgarantie. Als er onderdelen aan vervanging toe zijn ontvangt u vooraf altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. 

Wat doen we bij een kleine beurt?

We controleren uw auto op meer dan 25 onderdelen met een kleine beurt bij Profile in Barendrecht. We controleren de autobanden, uitlaat, schokdempers en remmen van uw auto. Ook uw filters en ruitenwissers worden nauwkeurig nagelopen. Verder checken we of uw lampen goed staan afgesteld, vullen wij vloeistoffen bij en wordt de olie vervangen of ververst. 
 

Klantbeoordeling

Profile
9.410
Wij verbeteren onze service continu. Dat kan alleen met uw hulp. Lees de beoordelingen van klanten of laat er zelf één achter.
Gebaseerd op 11911 recensies
Terug naar boven