Let op!

Uw webbrowser is verouderd en wordt niet meer ondersteund. Voor jouw veiligheid ondersteunen we deze browser niet meer. Voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken raden wij aan om te browsen via Chrome of Firefox.

Kleine beurt bij Profile Den Haag

Klein auto-onderhoud nodig? Maak snel een afspraak bij Profile Den Haag voor een kleine beurt.

Afhankelijk van het merk en type auto

Wat doen onze monteurs bij een kleine beurt?

Kom je naar Profile Den Haag voor een kleine beurt? Dan controleren we je auto op meer dan 25 punten. We kijken naar de banden, de remblokken, de verlichting en het uitlaatsysteem. Verder verversen we de olie, vervangen we het oliefilter en vullen we de andere vloeistoffen bij. Je auto is dan weer in topconditie en je kunt weer veilig de weg op.

Wat kost een kleine beurt voor je auto?

De kosten van een kleine onderhoudsbeurt zijn afhankelijk van het merk en type auto. Als je een afspraak maakt bij Profile Den Haag, geven we altijd eerst een duidelijke prijsopgave. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Wil je nu alvast een prijsindicatie? Neem dan even contact op met ons voor een vrijblijvende onderhoudsofferte.

De 4 voordelen van klein onderhoud bij Profile Den Haag

  1. We onderhouden alle merken en alle modellen
  2. Altijd met behoud van de fabrieksgarantie
  3. We geven altijd met een heldere prijsopgave vooraf
  4. Je kunt een kleine beurt combineren met een APK-keuring

Plan een kleine beurt in Den Haag

Wat is het verschil tussen een grote en een kleine beurt?

Grote beurt versus kleine beurt… wat is het verschil? Bij een kleine beurt werken we met een ‘kleine beurt auto checklist.’ We controleren dus minder punten dan bij een grote beurt. Zo verversen we bijvoorbeeld wel de vloeistoffen en vervangen we de filters.

Bij een grote beurt wordt je auto op veel meer punten gecontroleerd. De grote beurt duurt dan ook langer en heeft ook een hoger prijskaartje.

Is je auto toe aan een kleine- of grote beurt? Combineer het dan met een APK-keuring. Dan hoef je maar één afspraak te maken bij Profile Den Haag.

Wanneer en hoe vaak heeft mijn auto een kleine beurt nodig?

Dat hangt van veel dingen af. Zoals het type auto, het merk, de leeftijd van je auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat je elk jaar rijdt. Meestal doe je een klein onderhoud na 1 jaar of na elke 15.000 kilometer. Een grote beurt wordt meestal gedaan na 2 jaar of na 30.000 kilometer.

Grote leasemaatschappijen gaan voor een kleine beurt naar Profile

Steeds meer leasemaatschappijen komen voor onderhoud naar onze werkplaats. Ze weten dat we de beste monteurs in huis hebben om snel en vakkundig een kleine beurt uit te voeren. Leasemaatschappijen als LeasePlan, Alphabet en Arval hebben de weg naar Profile al gevonden.

Is een kleine beurt verplicht?

Nee, in tegenstelling tot een APK-keuring is een kleine – of grote – onderhoudsbeurt niet verplicht. Het is dus voornamelijk je eigen verantwoordelijkheid. De fabrikant van je auto schrijft onderhoud – of een merkbeurt - echter wel voor. En ook wij bij Profile Den Haag raden je aan om de kleine beurt niet over te slaan. Zo voorkom je slijtage en onverwachte reparaties.

Plan een kleine beurt in Den Haag