Laufenn, door Hankook

Laufenn

Laufenn logo

De perfecte Laufenn band. Vul je kenteken in om snel de juiste band te vinden.

Laufenn, door Hankook

Hankook Tire is één van 's werelds grootste en snelst groeiende bandenfabrikanten voor innovatieve, hoogwaardige en high-performance radiaalbanden voor personenauto’s, lichte vrachtwagens, SUV’s, caravans, trucks, bussen en raceauto’s. Ze bestaan al sinds 1941 en opereren sinds 1968 onder de naam Hankook.

Sinds 2015 timmeren ze aan de weg met een nieuw bandenmerk, Laufenn. Deze banden worden door Hankook ontwikkeld en voor de Europese markt geproduceerd in Hongarije. Met het merk richt Hankook zich naar eigen zeggen op prijsbewuste consumenten, Laufenn positioneert zich net onder de banden van het moederbedrijf. Kwaliteit voor een scherpe prijs dus.

Is Hankook al jarenlang sponsor van de UEFA Europa League, met Laufenn is de bandengigant sinds 2021 ook sponsor van de UEFA Europa Conference League.

Laufenn

In 45 minuten gemonteerd

Laufenn autobanden koop je het beste bij Profile! Altijd het beste advies. Of je nou op zoek bent naar Hankook zomer-, winter-, of 4-seizoenenbanden, je bent bij Profile aan het juiste adres.

Laufenn zomer-, allseason- en winterbanden

Laufenn autobanden bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ons Laufenn-assortiment bestaat uit zomerbanden, 4-seizoenenbanden en winterbanden.

Laufenn autobanden kopen

Autobanden van Laufenn zijn verkrijgbaar bij onze vestigingen of in onze webshop. Waarom Laufenn-banden kopen bij Profile?

  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Ruime keuze in maten en type banden
  • Bewezen kwaliteit van moederbedrijf Hankook

De perfecte Laufenn band. Vul je kenteken in om snel de juiste band te vinden.