Header-Nieuwspagina-1450-X450-PX.png

Alband Bandenservice vanaf heden onderdeel van Profile Nooteboom

Nieuwe vestiging in Rotterdam past uitstekend in netwerk Profile; Nooteboom breidt vestigingenaantal uit naar 10

Het in Rotterdam (Kralingen) gevestigde garagebedrijf Alband sluit per heden aan bij de landelijk opererende formule Profile. Dankzij de overname door Profile Nooteboom integreert het bedrijf naadloos in het grote netwerk van Profile. Door te investeren in de toekomst is Profile Nooteboom Rotterdam, zoals Alband vanaf nu genoemd wordt, voortaan nog beter voorbereid op het onderhoud, reparatie en bandenmanagement van alle merken motorvoertuigen.


Medewerkers Profile Nooteboom in de Rotterdamse garage


De opening van de vernieuwde vestiging vindt plaats op 2 oktober. Profile Nooteboom heeft momenteel al 9 Profile vestigingen en groeit door de overname tot 10 vestigingen. De vaste klanten van Alband profiteren nu ook van het feit dat de ondernemer door Profile een aantal zaken uit handen wordt genomen, zoals inkoop, automatisering en marketing. Daardoor kan het team zich nog meer richten op het naar volle tevredenheid bedienen van de klant. Profile is een merkonafhankelijke servicegarage met inmiddels ruim 155 vestigingen in Nederland, wat klanten meer vrijheid biedt.

De nieuwe Profile-vestiging Profile Nooteboom Rotterdam is vanaf nu te vinden op 1e Jerichostraat 40D in Rotterdam. Ondernemer Yuri Nooteboom is zeer verheugd met de overname: “De vestiging in Kralingen met 5 bruggen en 6 medewerkers was van mijn oom, waardoor het bedrijf al als familie voelt. De overname geeft ons de mogelijkheid om in Rotterdam het netwerk uit te breiden. Voor ons was dat een hele grote kans. Dankzij de verbinding met Profile kunnen we onze werkzaamheden bij deze vestiging enorm uitbreiden met bijvoorbeeld meer onderhoud en aandacht voor de klant. Daarnaast kunnen we als Profile-vestiging nu de reparaties doen voor alle leasemaatschappijen aangesloten bij Profile.”

Ook voor Profile is de uitbreiding in Rotterdam belangrijk. Met de uitbreiding in het netwerk versterkt de bandenspecialist de positie in Rotterdam en op de Nederlandse markt, zegt Harm Nieboer, directeur Netwerk bij Profile. “We kijken heel tevreden terug op onze gerealiseerde groei in 2022, maar groeien in 2023 nog sneller. De toevoeging van Profile in Rotterdam past daar heel goed bij. Hierdoor spreken we het huidige groeipotentieel in Nederland nog meer aan, terwijl we ons blijven richten op de particuliere en zakelijke leasemarkt voor reparatie, onderhoud en banden”.


Over Profile Car:

Profile is als franchiseorganisatie met ruim 215 vestigingen en 2200 Profilers een merkonafhankelijke servicegarage voor Car in de Benelux. Profile is ook in dit segment marktleider. Als one-stop-shop biedt Profile services op het gebied van banden, en totaalonderhoud met fabrieksgarantie voor de particuliere en zakelijke (lease-)markt. Voor elk model en merk, ook voor elektrische voertuigen.


Over Profile Truck:

Profile Truck is marktleider op het gebied van bandenonderhoud, montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux. 110 van de ruim 215 Profile-vestigingen in de Benelux zijn ingericht op het bedienen en onderhouden van de banden van vrachtwagens. Met de 100% uptime propositie biedt Profile haar klanten de garantie dat hun vrachtwagens zo veel mogelijk blijven rijden. In combinatie met Profile’s eigen internationaal opererende pechhulpservice-organisatie, in Europa actief in 35 landen voor vrachtwagens, met bijvoorbeeld een gemiddelde downtime van 1:39 uur in de Benelux bij bandenpech, rijdt uw vrachtwagen verder met minimaal tijdsverlies. In de rest van Europa liggen de normtijden gemiddeld iets hoger.


Ook interessant