Uitreiking-Bruil-april-2023.jpg

Bruil ontvangt ‘Duurzaam op de weg’-certificaat uit handen van Profile

Profile heeft op 12 april, haar ‘Duurzaam op de weg’-certificaat uitgereikt aan Bruil Beton en Mix. Hiermee wordt Bruil beloond voor de inspanningen die op het gebied van bandenbeleid bij het bedrijf zijn doorgevoerd. Dit maakt de voertuigen van Bruil duurzamer in verbruik én veiliger op de weg. Behalve verduurzaming levert het beleid ook een kostenreductie op: de goede en zorgvuldige aandacht voor de banden zorgt voor brandstofbesparing en minder bandenslijtage.

Het ‘Duurzaam op de weg’-certificaat wordt door bandenspecialist Profile uitgereikt aan bedrijven die dankzij de 100% Uptime propositie van Profile minder brandstof verbruiken en dus minder CO2 uitstoten.Voldoende aandacht voor bandenmanagement leidt tot een besparing in brandstof en bandenconsumptie bij Bruil. Het certificaat is een beloning voor Bruil, dat de afgelopen jaren voortdurend heeft geïnvesteerd in verduurzaming in de vloot,” legt John Loos, Sales Manager bij Profile Truck, uit. Bruil heeft de onderscheiding op het hoofdkantoor in Ede in ontvangst genomen.

Profile, marktleider in bandenmontage en -service, reikt de erkenning sinds 2020 uit. Met dit certificaat bewijzen logistieke dienstverleners dat zij voorlopen op duurzaamheidsbeleid. “Door te investeren in duurzamer beleid, rijden we zuiniger én gaan de banden langer mee. De focus op duurzaamheid is bij ons groot en we zijn blij dat Profile dit erkent door het certificaat aan ons te geven,” vertelt Erik Dijk, directeur Betonmortel bij Bruil.

Over Profile Truck:
Profile Truck is marktleider op het gebied van bandenonderhoud, montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux. 110 van de 200 Profile-vestigingen in de Benelux zijn ingericht op het bedienen en onderhouden van de banden van vrachtwagens, industrie- en landbouwvoertuigen. Met de 100% uptime propositie biedt Profile zijn klanten de garantie dat vrachtwagens zo optimaal mogelijk blijven rijden. In combinatie met de eigen Europese pechhulpservice voor vrachtwagens, met een gemiddelde downtime van 1:39 uur in de Benelux bij bandenpech, rijdt uw vrachtwagen verder met minimaal tijdsverlies.
www.profile.nl

Ook interessant