Duurzaamheidscertificaat-De-Jong-verpakking-mei-2023.jpg

De Jong Verpakking ontvangt ‘Duurzaam op de weg’-certificaat uit handen van Profile

Duurzaamheidscertificaat beloning voor klimaatvriendelijk bandenbeleid van De Jong Verpakking

Profile reikt vandaag, 19 mei, haar ‘Duurzaam op de weg’-certificaat uit aan De Jong Verpakking. Hiermee wordt de verpakkingsproducent beloond voor de inspanningen die op het gebied van bandenbeleid bij het vervoer van het bedrijf zijn doorgevoerd. Behalve verduurzaming levert het beleid ook een kostenreductie op: de goede en zorgvuldige aandacht voor de banden zorgt voor brandstofbesparing en minder bandenslijtage.

Het ‘Duurzaam op de weg’-certificaat wordt door bandenspecialist Profile uitgereikt aan bedrijven die dankzij de 100% Uptime propositie van Profile minder brandstof verbruiken en dus minder CO2 uitstoten.Voldoende aandacht voor bandenmanagement leidt tot een besparing in brandstof en bandenconsumptie. Het certificaat is een beloning voor De Jong Verpakking, dat de afgelopen jaren voortdurend heeft geïnvesteerd in verduurzaming in de vloot,” legt John Loos, Sales Manager bij Profile Truck, uit. De onderscheiding is op het hoofdkantoor in De Lier in ontvangst genomen.

Profile, marktleider in bandenmontage en -service, reikt de erkenning sinds 2020 uit. Met dit certificaat bewijzen logistieke dienstverleners dat zij voorlopen op duurzaamheidsbeleid. “Het is tegenwoordig belangrijk om mee te werken aan een goed milieu. Het certificaat is een erkenning van goed beleid en geeft tegenover de klanten weer dat we dit serieus nemen. Wij zijn al jaren tevreden zakenpartner van Profile en samen maken we de ontwikkeling naar duurzamer beleid. Het straalt ook iets uit dat je er mee bezig bent: een bevestiging van het beleid en de ontwikkeling. We houden het brandstofverbruik en de uitstoot van onze vloot hier altijd heel goed in de gaten en doen ons best om het certificaat uit te dragen en in stand te houden. We zijn er heel trots op,” vertelt Gerrit Boomsma, wagenparkbeheerder De Jong Verpakking.

Over Profile Truck:

Profile Truck is marktleider op het gebied van bandenonderhoud, montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux. 110 van de ruim 200 Profile-vestigingen in de Benelux zijn ingericht op het bedienen en onderhouden van de banden van vrachtwagens, industrie- en landbouwvoertuigen. Met de 100% uptime propositie biedt Profile haar klanten de garantie dat hun vrachtwagens zo optimaal mogelijk blijven rijden. In combinatie met Profile’s eigen internationaal opererende pechhulpservice organisatie, in Europa actief in 33 landen voor vrachtwagens, met een gemiddelde downtime van 1:39 uur in de Benelux bij bandenpech, rijdt uw vrachtwagen verder met minimaal tijdsverlies.

www.profile.nl

Ook interessant