KLEINE-BEURT-NIEUW.jpeg

Garagebedrijf in Deventer sluit zich aan bij landelijk netwerk van servicegarages Profile

Het in Deventer welbekende garagebedrijf Garagebedrijf Grouwstra Personen en Bedrijfswagens heeft zich onlangs aangesloten bij de landelijk opererende formule Profile. Vanaf heden gaat het bedrijf verder onder de naam Profile Deventer. Dankzij de nieuwe samenwerking met het grote netwerk van Profile kan eigenaar Edwin Grouwstra investeren in de toekomst en is Profile Deventer voortaan nog beter voorbereid op het onderhoud, reparatie en bandenmanagement alle merken motorvoertuigen.


De vernieuwde vestiging is per direct geopend. Edwin Grouwstra is voor de formule gegaan omdat Profile een landelijk dekkend netwerk heeft, wat onder andere voordelen oplevert op het gebied van kennisdeling in de snel veranderende mobiliteitsmarkt. Profile is een merkonafhankelijke servicegarage met inmiddels ruim 150 vestigingen in Nederland, wat klanten meer vrijheid biedt dan alleen de keuze voor een merkdealer.


De nieuwe Profile-vestiging Profile Deventer is te vinden op Revalstraat 12. Ondernemer Grouwstra is zeer verheugd in het vertrouwen van Profile: “Profile gaf ons de mogelijkheid om ons in Deventer bij het netwerk aan te sluiten. Voor ons was dat een hele grote kans. Dankzij de verbinding met Profile kunnen we onze werkzaamheden enorm uitbreiden met bijvoorbeeld veel meer bandenonderhoud. Daarnaast kunnen we als Profile-vestiging nu de reparaties doen voor alle leasemaatschappijen aangesloten bij Profile.”


Ook voor Profile is de uitbreiding in Deventer belangrijk. Met de uitbreiding in het netwerk versterkt de bandenspecialist de positie op de Nederlandse markt. Menno Kuipers, directeur Car bij Profile, spreekt over de expansies. “We merken dat we met deze uitbreidingen een veel grotere vraag kunnen bedienen, waardoor we nog meer mensen kunnen laten profiteren van de service van Profile. We kijken heel tevreden terug op onze gerealiseerde groei in 2022, maar onze ambitie is om in 2023 nog sneller te groeien. De opening in Deventer past daar heel goed bij. Hierdoor spreken we het huidige groeipotentieel in Nederland nog meer aan, terwijl we ons blijven richten op de particuliere en leasemarkt voor reparatie, onderhoud en banden. Zo kunnen we onze doelstellingen om in het hele land maximale dekking te garanderen realiseren.”


Over Profile

Profile is als franchiseorganisatie met ruim 215 vestigingen en 2000 Profilers een merkonafhankelijke servicegarage voor Car & Truck in de Benelux. Als one-stop-shop biedt Profile services op het gebied van banden, APK en totaalonderhoud met fabrieksgarantie voor de particuliere en zakelijke (lease-)markt. Voor elk model en merk, ook voor elektrische voertuigen. Daarnaast is Profile de specialist op het gebied van bandenmanagement voor trucks. Met Profile Euroservice biedt het bedrijf 24/7 ondersteuning aan de transportsector in heel Europa.

Ook interessant