Bandenstraat-WOUDENBERG.jpg

Gratis autobandencheck en besparingstips door Profile Woudenberg en Lekker op Weg

Op 2, 3 en 4 maart kan je gratis je autobanden laten checken op het parkeerterrein van Hoogvliet in Woudenberg. Het team van Lekker op Weg, een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, controleert samen met de Profile specialisten de banden op spanning en beschadigingen. Ook leggen de specialisten van Profile Woudenberg uit hoe je zuiniger kan rijden. Zo bespaar je brandstof en slijten je banden minder snel. Dat is fijn voor je portemonnee én het klimaat.

Gratis bandencheck en tips om zuiniger te rijden
60 procent van de auto’s in Nederland rijdt met te zachte banden. Dat is zonde, want met de juiste bandenspanning kan je op een simpele manier tot wel € 150 per jaar te besparen. Een goede spanning voorkomt daarnaast onnodige bandenslijtage. Het ‘Lekker op weg’-team en de specialisten van Profile Woudenberg laten zien wat bij verschillende auto’s de juiste bandenspanning is, hoe je de bandenspanning checkt en hoe je de banden goed oppompt.


Locatie bandenstraat
De bandenstraat is te vinden op het parkeerterrein van Hoogvliet in Woudenberg (Parallelweg 1). Op 2 en 3 maart is de bandenstraat geopend van 09:30 uur tot 16:00 uur. Op zaterdag 4 maart zijn de openingstijden van 09:30 uur tot 12:00 uur.


Meer informatie over autobanden en zuiniger rijden is te vinden op lekkeropweg.nu en profile.nl/rij-zuinig.Ook interessant