Euolus.png

Justin Leuverink per 1 maart actief als nieuwe Sales Manager Truck bij Profile

Per 1 maart 2023 breidt Profile, de grootste onafhankelijke specialist in banden, velgen en auto-onderhoud in Nederland, het Sales Team uit. Met de uitbreiding wil Profile de enorme groei die is ingezet verder versnellen. Justin Leuverink is aangesteld als Sales Manager Truck.Justin Leuverink zal vanaf 1 maart 2023 Profile versterken als Sales Manager. In deze functie is hij verantwoordelijk voor de centrale contracten in Oost-Nederland en zal hij fungeren als de verbinding tussen Profile franchisenemers en de klanten. Leuverink heeft in de rol van Key Accountmanager bij PON Bandengroep (PBG) meer dan 8 jaar ervaring opgedaan. De opgedane kennis wil hij bij Profile benutten en verder uitbreiden. Met de aanstelling van Leuverink als Sales Manager zal Profile naar verwachting in de komende jaren nog sneller groeien en uitbreiden. Leuverink gaat de nieuwe uitdaging met vertrouwen tegemoet. “Ik kijk uit naar een prettige, succesvolle samenwerking en om onderdeel te zijn van Profile!”

Directeur Truck Nederland Herrold Boerma is verheugd over de aanstelling van Leuverink als Sales Manager. “Justin heeft een ruime ervaring binnen de automotive en is een mooie aanwinst voor het salesteam. Met zijn kennis, kunde en energie kunnen we de groeiambities waar maken.”


Over Profile

Profile is sinds de oprichting in 1989 dé onafhankelijke specialist voor banden en velgen in Nederland en België. In Nederland heeft Profile 150 vestigingen, waarvan er 95 actief zijn op het gebied van truck, industrie, landbouw en grondverzet. Inmiddels is Profile marktleider in de Benelux op het gebied van bandenmontage en -service. Daarnaast onderscheidt Profile zich met een eigen, grootste Europese pechhulpservice voor commerciële voertuigen actief in 35 Europese landen.


Ook interessant