Profile-en-Arval-header-1450-x-500-px.png

Onderhoudsspecialist Profile breidt samenwerking met mobiliteitspartner Arval BNP Paribas uit

12 juni 2023 – Onafhankelijk garagebedrijf Profile en mobiliteitspartner Arval BNP Paribas (Arval) breiden de jarenlange succesvolle samenwerking uit. Dit partnership houdt in dat het hele netwerk van Profile contractpartner van Arval blijft en zelfs nog meer service gaat bieden. Hierdoor kunnen Arval leaserijders altijd gebruik blijven maken van alle Profile-vestigingen voor onderhoud en bandenservice.

Arval Netwerkmanager Bart Rijk, Arval Global Operations Director Eline Kaai en Directeur Profile Car Menno Kuipers

De samenwerking tussen Profile en Arval is al vele jaren succesvol gebleken. Voor 2023 is de verwachting zelfs dat er met het uitgebreide partnerschap en de groei van de Arval-vloot nóg een flinke stap extra kan worden gezet in de samenwerking. Menno Kuipers, directeur Car bij Profile, spreekt over de belangrijke ontwikkeling die hiermee is gezet: “We borduren voort op de succesvolle samenwerking tussen Profile en Arval. De uitbreiding zorgt voor een nóg betere dekking en service in Nederland. Hiermee versterken zowel Profile als Arval hun propositie in Nederland aanzienlijk.”


Bart Rijk, Netwerkmanager bij Arval BNP Paribas Nederland: “We zijn verheugd om de langdurige samenwerking tussen Arval en Profile voort te zetten en verder te versterken. Met sterke partners bieden wij onze klanten duurzame oplossingen voor de lange termijn, met de dienstverlening die zij gewend zijn. Profile is als onafhankelijk garagebedrijf in staat mee te bewegen met de technologische ontwikkelingen in de markt. Vanwege de persoonlijke benadering van de Profile-ondernemers, de flexibiliteit van de vestigingen en de kwaliteit van de werkzaamheden, wordt Profile ook door onze klanten gewaardeerd.”


Profile is het grootste onafhankelijke garagebedrijf in Nederland met 152 vestigingen en is ook marktleider op het gebied van bandenservice. De leasevloot van Arval bestaat, na de overname van Terberg Business Lease Group, uit ruim 100.000 auto’s. Arval is daarmee een van de grootste mobiliteitspartners en autoleasebedrijven in Nederland. De uitgangspunten van het partnership tussen Profile en Arval laat zien dat beide bedrijven investeren in een versnelde groei voor de komende jaren.


Over Profile

Profile is sinds de oprichting in 1989 dé specialist voor banden en velgen in Nederland en België. In Nederland heeft Profile 152 vestigingen. Inmiddels is Profile marktleider in de Benelux op het gebied van bandenmontage en -service. Daarnaast onderscheidt Profile zich met een eigen, grootste Europese pechhulpservice voor commerciële voertuigen actief in 35 Europese landen.

Over Arval
Arval is een volle dochteronderneming van BNP Paribas en opgericht in 1989 als specialist in full-service autoleasing en nieuwe mobiliteitsoplossingen. In Nederland biedt Arval duurzame mobiliteitsoplossingen aan bedrijven van elke omvang en particulieren, zowel met het eigen merk als via dochterondernemingen Terberg Business Mobility en Justlease (gericht op Private Lease). Met 500 medewerkers en 100.000 auto's heeft Arval een leidende positie in de Nederlandse leasemarkt.


Over BNP Paribas

BNP Paribas is de grootste bank van de Europese Unie en een belangrijke speler in het internationale bankwezen. De bank is actief in 72 landen en telt meer dan 202.000 medewerkers, waarvan bijna 154.000 in Europa. De groep is een belangrijke speler in financiële zakelijke dienstverlening en retail banking. Op basis van het sterk gediversifieerde en geïntegreerd businessmodel helpt BNP Paribas al zijn klanten (particulieren, verenigingen, ondernemers, mkb’ers, grootzakelijke en institutionele klanten) bij het realiseren van projecten met oplossingen op het vlak van financiering, beleggingen, sparen en verzekeringsdekking. Als belangrijke speler in het internationale bankwezen beschikt de groep over toonaangevende platforms en bedrijfstakken in Europa, een sterke aanwezigheid in Noord- en Zuid-Amerika en een solide en snelgroeiende activiteit in Azië-Pacific.


BNP Paribas heeft duurzaamheid in al zijn activiteiten doorgevoerd, waardoor het bijdraagt aan de opbouw van een duurzame toekomst en tegelijk de prestaties en de stabiliteit van de groep garandeert.


BNP Paribas is de grootste Europese zakelijke bank van Nederland. Dankzij een wereldwijd netwerk en de sterke aanwezigheid in de verschillende financiële markten biedt BNP Paribas de Nederlandse markt internationale expertise en diensten. Onze experts van BNP Paribas bieden oplossingen op het gebied van vermogensbeheer, verzekeringen, financiering, leasing en mobiliteitsoplossingen - met name voor de zakelijke markt.
www.bnpparibas.nl

Ook interessant