Pilot-Just-GO-Den-Haag-1-1.jpg

Profile Binckhorst in Den Haag gestart met deelplatform JustGo

Den Haag, 6 juli 2021 - Profile Car & Tyreservice Binckhorst in Den Haag is per 1 juli een samenwerking gestart met deelplatform JustGo. Franchiseformule Profile werkt daarvoor samen met leasemaatschappij Terberg Business Mobility waar JustGo onderdeel van is. Het concept is gestart op twee pilotlocaties, waar Profile Binckhorst er één van is. De andere vestiging is Profile Kersten in Rotterdam Schiebroek. De franchiseformule is de eerste aanbieder van dit concept in de automotivebranche. JustGo plaatst twee BMW Mini’s per locatie.

Profile wil iedereen mobiel houden. Vestigingsmanager Niels van Reeuwijk van Profile Binckhorst: “Profile springt met dit concept in op de veranderende markt. We zijn vereerd dat wij het vertrouwen hebben gekregen om dit tot een succes te brengen.”

Strategische locatie
De succesfactor bij deelauto’s is de locatie. De Profile-vestiging in Den Haag is centraal gelegen op een bedrijventerrein en makkelijk bereikbaar per OV, fiets of auto. Of je nu naar je werk gaat of voor privédoeleinden een auto nodig hebt, met een deelauto maak je het persoonlijk. Van Reeuwijk: “Met het faciliteren van de deelauto’s bieden we een nieuwe service aan bestaande en nieuwe klanten in onze omgeving.”

Bewust op weg
De JustGo deelauto’s zijn voorzien van een hardware box, zodat de auto’s deelbaar, bruikbaar en beheerbaar zijn. Met de JustGo Sharing app reserveer je de auto voor het gewenste tijdslot, open en sluit je de auto met een swipe en betaal je alleen voor de rit. Jeroen van Denderen, Manager (car)sharing en innovatie van Terberg Business Lease Group: “Je rijdt veel bewuster, want je denkt na hoe je op je bestemming wilt komen. De belasting voor het milieu is minimaal en de flexibiliteit en efficiëntie voor de gebruiker maximaal.”

Kwaliteit en onderhoud
De Profile-vestiging zorgt voor het reguliere onderhoud en schoonmaken van de auto’s en stelt de parkeerplaatsen beschikbaar. De auto’s staan in de buurt van de vestiging en zijn altijd bereikbaar voor iedereen. Voor het gebruik betalen bestuurders alleen een vast bedrag per rit, verzekering en brandstof is inbegrepen. Hiervoor zijn volgens Van Denderen twee zaken belangrijk: “Optimale kwaliteit én onderhoud zijn bepalend voor de service. Met Profile Binckhorst heb ik hier vertrouwen in.”

Pilot
Om het laagdrempelig te houden is gestart met twee vestigingen voor de duur van een half jaar. Het gebruik wordt gemeten en op basis daarvan wordt bekeken of het concept mogelijk wordt uitgebreid. “We dragen graag nu al bij aan de veranderende mobiliteit van de toekomst“, besluit Van Reeuwijk.

Noot voor de pers: Fotobijschrift v.l.n.r.: Niels van Reeuwijk (Profile Binckhorst) en Jeroen van Denderen (Terberg Business Lease Group). Fotocredits: Cees van der Wal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met perscoördinator Marjolein Tijdink (PDR) via 0318-438487 en marjolein@pdr.nl.

Over Profile
Profile staat voor professionele bandenservice, brandstofbesparingsconcepten voor trucks en merkonafhankelijk en fullservice auto-onderhoud voor personenauto’s. Met 226 vestigingen in Nederland en België is Profile marktleider in de Benelux. Meer dan 2.000 Profilers staan elke dag klaar om klanten snel en vakkundig te helpen. Profile werkt als franchiseorganisatie uitsluitend met succesvolle, zelfstandige ondernemers.

Ook interessant