Profile-Heuver-neemt-Kuil-Banden-over-en-gaat-in-Groningen-verder-als-Profile-Heuver-Kuil.PNG

Profile Heuver neemt Kuil Banden over en gaat in Groningen verder als Profile Heuver Kuil

Samenvoeging betekent versterking van service en expertise in Noord-Nederland

Profile, de toonaangevende formule voor banden en onderhoud, kondigt met trots de vorming van Profile Heuver Kuil aan. Deze strategische samenvoeging betekent dat Kuil Banden in Groningen nu onderdeel is van het uitgebreide netwerk van Profile. Deze stap versterkt de positie van Profile in Noord-Nederland en biedt klanten een nog betere service en expertise.

De overname van Kuil Banden door Heuver Group, waar Profile Heuver ook deel van uitmaakt, vond al plaats in januari 2023. Sindsdien hebben beide bedrijven nauw samengewerkt om hun krachten te bundelen en de klantenservice te optimaliseren. Met de samenvoeging van de locaties aan de Osloweg en Engelberterweg in Groningen, opereren ze nu ook samen onder één dak als Profile Heuver Kuil aan de Engelberterweg. De combinatie is op het gebied van personenwagens de grootste van Nederland met 20 bruggen, en op het gebied van vrachtwagen-, landbouw- en industriebanden de grootste van Noord-Nederland.

Jacob Kuil, verantwoordelijk voor Profile Heuver Kuil, legt uit: "Sinds wij onze krachten hebben gebundeld, kunnen wij onze klanten nóg beter van dienst zijn. De toevoeging van extra servicewagens en de uitbreiding van onze kennis hebben gezorgd voor een hogere servicekwaliteit. Door onze locaties samen te voegen, kunnen we nog efficiënter werken en onze klanten sneller en beter helpen."

Harm Nieboer, directeur Netwerkontwikkeling bij Profile, benadrukt het belang van deze overname: "Met deze uitbreiding versterken we onze positie in Noord-Nederland en kunnen we een nog bredere service bieden aan onze klanten. We zijn ervan overtuigd dat Profile Heuver Kuil een waardevolle aanvulling is op ons netwerk."

Bertus Heuver, directeur Heuver Group, voegt toe: "Met Heuver Group als sterke partner achter Profile Heuver Kuil kunnen we een groot aantal voordelen bieden, zoals een breed assortiment aan premium- en huismerkbanden, directe levering van maatwerk wielen en een uitgebreide 24-uurs pechservice. Wij zijn trots op onze geschiedenis en kijken uit naar een succesvolle toekomst."

Over Profile Truck:

Als marktleider in bandenonderhoud, montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux, heeft Profile Truck 110 van de meer dan 215 Profile-vestigingen geoptimaliseerd voor vrachtwagenservice. Met de belofte van 100% uptime zorgt Profile ervoor dat vrachtwagens minimale stilstand kennen, ondersteund door Profile’s Euroservice, actief in 37 Europese landen. Daardoor zorgt Profile bijvoorbeeld voor een gemiddelde downtime van slechts 1:39 uur bij bandenpech in de Benelux.

Over Profile Car:
Als een vooraanstaande franchiseorganisatie met meer dan 215 vestigingen en 2200 werknemers, biedt Profile Car in de Benelux een merkonafhankelijke service voor alle voertuigen, inclusief elektrische modellen. Profile staat bekend als marktleider en one-stop-shop voor bandenservice en integraal onderhoud met behoud van fabrieksgarantie voor zowel particuliere als zakelijke klanten.


Ook interessant