Pilot-Just-GO-Rottedam-Schiebroek-1.jpg

Profile Kersten in Rotterdam Schiebroek gestart met deelplatform JustGo

Rotterdam 6 juli 2021 - Profile Car & Tyreservice Kersten in Rotterdam Schiebroek is per 1 juli een samenwerking gestart met deelplatform JustGo. Franchiseformule Profile werkt daarvoor samen met leasemaatschappij Terberg Business Mobility waar JustGo onderdeel van is. Het concept is gestart op twee pilotlocaties, waar Profile Kersten er één van is. De andere vestiging is Profile Binckhorst in Den Haag. De franchiseformule is de eerste aanbieder van dit concept in de automotivebranche. JustGo plaatst twee BMW Mini’s per locatie.


Profile wil iedereen mobiel houden. Mede-eigenaar Richard Kersten van Profile Kersten: “Profile speelt met dit concept in op de toekomst en daar dragen we graag aan bij. Het is een win-winsituatie.”

Strategische locatie
De succesfactor bij deelauto’s is de locatie. De Profile-vestiging in Rotterdam Schiebroek is centraal gelegen op een bedrijventerrein en makkelijk bereikbaar per OV, fiets of auto. Of je nu naar je werk gaat of voor privédoeleinden een auto nodig hebt, met een deelauto maak je het persoonlijk. Kersten: “Met het faciliteren van de deelauto’s bieden we een nieuwe service aan bestaande en nieuwe klanten in onze omgeving.”

Bewust op weg
De JustGo deelauto’s zijn voorzien van een hardware box, zodat de auto’s deelbaar, bruikbaar en beheerbaar zijn. Met de JustGo Sharing app reserveer je de auto voor het gewenste tijdslot, open en sluit je de auto met een swipe en betaal je alleen voor de rit. Jeroen van Denderen, Manager (car)sharing en innovatie van Terberg Business Lease Group: “Je rijdt veel bewuster, want je denkt na hoe je op je bestemming wilt komen. De belasting voor het milieu is minimaal en de flexibiliteit en efficiëntie voor de gebruiker maximaal.”

Kwaliteit en onderhoud
De Profile-vestiging zorgt voor het reguliere onderhoud en schoonmaken van de auto’s en stelt de parkeerplaatsen beschikbaar. De auto’s staan in de buurt van de vestiging en zijn altijd bereikbaar voor iedereen. Voor het gebruik betalen bestuurders alleen een vast bedrag per rit, verzekering en brandstof is inbegrepen. Hiervoor zijn volgens Van Denderen twee zaken belangrijk: “Optimale kwaliteit én onderhoud zijn bepalend voor de service. Met Profile Kersten heb ik hier vertrouwen in.”

Pilot
Om het laagdrempelig te houden is gestart met twee vestigingen voor de duur van een half jaar. Het gebruik wordt gemeten en op basis daarvan wordt bekeken of het concept mogelijk wordt uitgebreid.

Noot voor de pers: Fotobijschrift v.l.n.r.: Bojan Vaciz (Profile Kersten) en Jeroen van Denderen (Terberg Business Lease Group). Fotocredits: Cees van der Wal. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met perscoördinator Marjolein Tijdink (PDR) via 0318-438487 en marjolein@pdr.nl.


Over Profile

Profile staat voor professionele bandenservice, brandstofbesparingsconcepten voor trucks en merkonafhankelijk en fullservice auto-onderhoud voor personenauto’s. Met 226 vestigingen in Nederland en België is Profile marktleider in de Benelux. Meer dan 2.000 Profilers staan elke dag klaar om klanten snel en vakkundig te helpen. Profile werkt als franchiseorganisatie uitsluitend met succesvolle, zelfstandige ondernemers.

Ook interessant