Monteurs-onder-de-moterkap-P-Drachten.jpg

Profile-netwerk in Nederland breidt uit met zeven nieuwe vestigingen

27 januari 2022 – De merkonafhankelijke servicegarage Profile heeft de afgelopen zes maanden met zeven nieuwe vestigingen en drie nieuwe bedrijfsoverdrachten in Nederland het netwerk aanzienlijk vergroot. Met de zeven nieuwe vestigingen komt het totaal aantal Profile-vestigingen in Nederland uit op 150. De uitbreidingen geven opnieuw de investeringen in het toekomstbestendig maken van de Profile-formule op het gebied van reparatie, onderhoud en banden aan.


Met de uitbreiding in het netwerk versterkt de bandenspecialist de positie op de Nederlandse markt. Menno Kuipers, directeur Car bij Profile spreekt trots over de expansies. “We merken dat we met deze uitbreidingen een veel grotere vraag kunnen bedienen, waardoor we nog meer mensen kunnen laten profiteren van de service van Profile. We kijken heel tevreden terug op onze gerealiseerde groei in 2022, maar onze ambitie is om in 2023 nog sneller te groeien met minimaal tien nieuwe vestigingen. Hiermee spreken we het huidige groeipotentieel in Nederland nog meer aan en maken we onze formule toekomstbestendig, terwijl we ons blijven richten op de particuliere en leasemarkt voor reparatie, onderhoud en banden. Zo kunnen we onze doelstellingen om in het hele land maximale dekking te garanderen realiseren.”


Profile opende nieuwe vestigingen in Enschede, Harderwijk, Stadskanaal, Nijverdal, Waalre, Deventer en Tilburg. Daarnaast zijn de -vestigingen in Woudenberg, Gorinchem en Delfzijl-Farsum overgenomen door Profile franchisenemers. Bas van den Berg opende in oktober 2022 de Profile-vestiging in Nijverdal: “Profile is een goede en serieuze partner, wat de beslissing om hierbij aan te sluiten aantrekkelijk en logisch maakte. We verwachten dankzij de aansluiting bij het Profile-netwerk in 2023 dan ook een groei te realiseren in onze vestiging op zowel het bandenonderhoud als het volledige onderhoud van de auto.”


Over Profile

Profile is sinds de oprichting in 1989 dé onafhankelijke specialist en huidig marktleider in Nederland en België. Met 215 vestigingen in de Benelux die dienen als one-stop-shop en met meer dan 2.000 Profilers biedt Profile services op alle gebieden van banden(montage), APK en totaalonderhoud op de particuliere en zakelijke markt.

Ook interessant