Profile-Nooteboom-breidt-uit-door-overname-Kiefer-Bandenservice-in-Breda.jpg

Profile Nooteboom breidt uit door overname Kiefer Bandenservice in Breda

Overname waarborgt continuïteit voor klanten van Kiefer

Het in Breda gevestigde Profile Nooteboom, een divisie van de veelzijdige Nooteboom Groep, heeft officieel aangekondigd dat zij Kiefer Bandenservice zal overnemen met ingang van 14 februari. Het gerespecteerde Kiefer Bandenservice zal volledig opgaan in de huidige operatie van Profile Nooteboom in Breda, wat resulteert in een significante omzetgroei voor Profile en een waarborg voor de continuïteit voor klanten van Kiefer. De fusie stelt het bedrijf in staat om haar capaciteit in onderhoud, reparatie en bandenmanagement voor een breed scala aan voertuigen te verbeteren.

Profile Nooteboom breidt uit door overname Kiefer Bandenservice in Breda

Met bijna 160 onafhankelijke servicelocaties in Nederland, blijft de Profile-formule floreren, voornamelijk door haar uitmuntende service. Mede-eigenaar Maurice Nooteboom licht toe: "Onze vestigingen worden gerund door ondernemers, waardoor Profile profiteert van tweevoudig ondernemerschap: zowel op het hoofdkantoor als lokaal. Deze krachtige combinatie stimuleert onze groei en stelt ons in staat klanten uiterst tevreden te stellen."

Klanten van Kiefer Bandenservice zijn van harte welkom bij Profile, waar ze kunnen rekenen op de vertrouwde professionaliteit en een versterkt serviceaanbod dankzij het uitgebreide Profile-netwerk.

Deze uitbreiding is strategisch belangrijk voor Profile, waardoor het bedrijf haar positie als toonaangevende banden- en onderhoudsspecialist verstevigt. Harm Nieboer, Directeur Netwerkontwikkeling bij Profile, benadrukt het belang van dergelijke groeistappen: "Dankzij dergelijke expansies kunnen we een groter klantenbestand bedienen en zo onze toegewijde service aan een breder publiek aanbieden, met als doel fijnmazige landelijke dekking te garanderen."

Klanten kunnen terecht bij Profile Nooteboom Breda op Hoeksteen 6. Bedrijfsleider Jeffrey Wawrzyniak ontvangt hen met open armen.


Over Profile Truck:
Als marktleider in bandenonderhoud, -montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux, heeft Profile Truck 110 van de meer dan 215 Profile-vestigingen geoptimaliseerd voor vrachtwagenservice. Met de belofte van 100% uptime, zorgt Profile ervoor dat vrachtwagens minimale stilstand kennen, ondersteund door Profile’s Euroservice, actief in 34 Europese landen. Daardoor zorgt Profile voor een gemiddelde downtime van slechts 1:39 uur bij bandenpech in de Benelux.

Over Profile Car:
Als een vooraanstaande franchiseorganisatie met meer dan 215 vestigingen en 2200 werknemers, biedt Profile Car in de Benelux een merkonafhankelijke service voor alle voertuigen, inclusief elektrische modellen. Profile staat bekend als marktleider en one-stop-shop voor bandenservice en integraal onderhoud met behoud van fabrieksgarantie voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Ook interessant