BeeldBlenders-Profile-certificaatoverhandiging-3v1.jpg

Profile reikt ‘Duurzaam op de weg’ certificaat uit aan Truckland

Profile reikte op 13 december haar ‘Duurzaam op de weg’-certificaat uit aan bedrijfsmobiliteitsspecialist Truckland. Hiermee wordt Truckland Rent beloond voor de inspanningen die op het gebied van bandenbeleid bij het bedrijf zijn doorgevoerd. Dit maakt de huurtrucks van Truckland duurzamer én veiliger op de weg. Behalve verduurzaming levert het beleid ook een flinke kostenreductie op: de goede en zorgvuldige aandacht voor de banden van de vloot van Truckland zorgt voor brandstofbesparing en minder bandenslijtage, waar de huurder ook van profiteert!

Het ‘Duurzaam op de weg’-certificaat wordt door bandenspecialist Profile uitgereikt aan transport- en logistiekbedrijven die dankzij een duurzaam bandenbeleid minder brandstof verbruiken en dus minder CO2 uitstoten. Voldoende aandacht voor bandenmanagement leidt tot een besparing in brandstof en onkosten voor zowel Truckland Rent als hun klanten. Het certificaat is een erkenning voor Truckland, dat de afgelopen jaren voortdurend heeft geïnvesteerd in verduurzaming onder het Truckland Zero label. Op 13 december 2022 neemt Truckland de onderscheiding bij Truckland Tilburg in Berkel-Enschot in ontvangst.

Profile, marktleider in bandenmontage en -service, reikt de erkenning sinds 2020 uit. Met dit certificaat bewijzen logistieke dienstverleners dat zij voorlopen op duurzaamheidsbeleid. Truckland zet zich al veel langer in voor klimaatvriendelijk ondernemen: onder de naam Truckland Zero ambieert Truckland met zijn elektrische vrachtwagens en bestelbusjes zo min mogelijk uitstoot te genereren. Met een huurvloot van ruim 250 voertuigen en 19 vestigingen, is Truckland de grootste dealer in Nederland. Het certificaat van Profile bewijst dat de voortdurende inspanningen om Truckland te verduurzamen niet onopgemerkt zijn gebleven.

Over Profile

De Profile-organisatie bestaat uit zelfstandig ondernemers met zo’n 240 vestigingen in de Benelux. Daarvan zijn 95 vestigingen actief op het gebied van truck, industrie, landbouw en grondverzet. Profile is marktleider in de Benelux op het gebied van bandenmontage en -service. Daarnaast onderscheidt Profile zich met de grootste Europese pechhulpservice voor vrachtwagens, waar het garandeert dat een vrachtwagen met pech langs de weg binnen 45 minuten wordt geholpen. Het bedrijf streeft naar volledig verantwoord en duurzaam ondernemen, op een respectvolle manier voor de mens en milieu.

https://www.profile.nl

Ook interessant