Hoorn-Header-Nieuwspagina-1450-X450-PX.jpg

Ultra Hoorn sluit zich aan bij Profile

Hoorns garagebedrijf Ultra past uitstekend in netwerk Profile

Ultra banden en autoservice in Hoorn heeft zich recent aangesloten bij de landelijk opererende banden- en onderhoudsformule Profile. Als gevolg daarvan wordt Ultra naadloos opgenomen in het uitgebreide netwerk van Profile. Het voordeel hiervan is dat de garage nu makkelijker kan investeren in nieuwe onderhoudstechniek. Profile Ultra, zoals het bedrijf vanaf nu heet, kan dankzij deze instap bij Profile zorgen voor het onderhoud, reparaties, en bandenbeheer van alle automerken.

Medewerkers Profile Ultra in de Hoornse garage. Ondernemer Burak Arkin is de derde van links.

De vaste klanten van Ultra banden en autoservice profiteren van deze samenwerking omdat Profile een paar belangrijke taken, zoals inkoop, automatisering, en marketing, voor zijn rekening neemt. Daardoor kunnen de medewerkers in de garage zich nog meer te focussen op de service voor de klanten. Profile, een servicegarageketen met 156 vestigingen verspreid over Nederland, biedt haar klanten een breder scala aan mogelijkheden.

De nieuwe Profile-vestiging, Profile Ultra, is gevestigd op de Electronweg 11 in Hoorn. Ondernemer Burak Arkin deelt zijn enthousiasme over de aansluiting bij dit landelijke netwerk: "De autobranche is wat ons betreft de boeiendste markt van dit moment. Er zijn op zoveel fronten ontwikkelingen gaande dat je als auto/bandenbedrijf goed moet kijken waar de kansen liggen. De auto’s veranderen, de berijders veranderen, dealerstructuren gaan op de schop. Dan rijst als ondernemer de vraag, hoe speel je hier goed op in.

In Profile zien wij de meerwaarde door de diversiteit van ons klantenbestand te vergroten. Zo kunnen wij nu de zakelijke- en private leaseklanten in Hoorn lokaal van service voorzien.
Daarnaast zien wij dat er een deel van de markt (particulieren en bedrijven) een herkenbare garage zoekt die het vertrouwen van landelijke dekking uitstraalt. "Het is Profile, dat zit wel goed".
Voor dat vertrouwen doen we iets terug. We monteren originele onderdelen van bewezen merken die zo dicht mogelijk bij de originele montage staan. Altijd in overleg.”

Voor Profile is deze uitbreiding in Hoorn van groot belang. De bandenspecialist versterkt hiermee haar positie in zowel Hoorn als op de Nederlandse markt, aldus Harm Nieboer, directeur Netwerk bij Profile. "De groei van ons netwerk in 2022 en 2023 is helemaal volgens plan verlopen. De toevoeging van Profile in Hoorn sluit naadloos aan bij deze ambitie om overal aanwezig te zijn. Hierdoor kunnen we ons huidige groeipotentieel in Nederland verder benutten, terwijl we onze focus behouden op zowel de particuliere als zakelijke leasemarkt voor reparaties, onderhoud, en banden."

Over Profile Car:
Profile is als franchiseorganisatie met ruim 215 vestigingen en 2200 Profilers een merkonafhankelijke servicegarage voor Car in de Benelux. Profile is ook in dit segment markleider. Als one-stop-shop biedt Profile services op het gebied van banden, en totaalonderhoud met fabrieksgarantie voor de particuliere en zakelijke (lease-)markt. Voor elk model en merk, ook voor elektrische voertuigen.

Over Profile Truck:
Profile Truck is marktleider op het gebied van bandenonderhoud, montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux. 110 van de ruim 215 Profile-vestigingen in de Benelux zijn ingericht op het bedienen en onderhouden van de banden van vrachtwagens. Met de 100% uptime propositie biedt Profile haar klanten de garantie dat hun vrachtwagens zo veel mogelijk blijven rijden. In combinatie met Profile’s eigen internationaal opererende pechhulpservice-organisatie, in Europa actief in 35 landen voor vrachtwagens, met bijvoorbeeld een gemiddelde downtime van 1:39 uur in de Benelux bij bandenpech, rijdt uw vrachtwagen verder met minimaal tijdverlies. In de rest van Europa liggen de normtijden gemiddeld iets hoger.

Ook interessant