Ultra-Tyre-Amstelveen.png

Ultra Tyre Amstelveen sluit zich aan bij Profile

Nieuwe vestiging in Amstelveen past uitstekend in netwerk Profile

Garagebedrijf Ultra Tyre in Amstelveen heeft zich recent aangesloten bij de landelijk opererende banden- en onderhoudsformule Profile. Dankzij de nieuwe samenwerking met het grote netwerk van Profile kan eigenaar Hajo van der Beek investeren in de toekomst en is Profile Ultra Tyre voortaan nog beter voorbereid op het onderhoud, reparatie en bandenmanagement van alle merken motorvoertuigen.

Profile Ultra Tyre Amstelveen

Het team van Profile Amstelveen. In het midden ondernemer Hajo van der Beek.

Het team kan zich nog meer richten op het naar volle tevredenheid bedienen van de klant. Profile is een merkonafhankelijke servicegarage met inmiddels ruim 156 vestigingen in Nederland, wat klanten meer mogelijkheden tot service biedt.

De nieuwe vestiging, Profile Ultra Tyre, is te vinden op Grutterij 4 in Amstelveen. Ondernemer Hajo van der Beek is zeer verheugd in het vertrouwen van Profile: “Profile gaf ons de mogelijkheid om ons in Amstelveen bij het netwerk aan te sluiten. Voor ons was dat een hele grote kans. Profile is een solide en betrouwbare formule die zich in de loop van de jaren bewezen heeft. De franchisenemers hebben een grote betrokkenheid en leveren kwaliteit. Daarnaast kunnen we als Profile-vestiging nu bandenonderhoud uitvoeren voor alle leasemaatschappijen aangesloten bij Profile.”

Ook voor Profile is de uitbreiding in Amstelveen belangrijk. Met de uitbreiding in het netwerk versterkt de bandenspecialist de positie in Amstelveen en op de Nederlandse markt, zegt Harm Nieboer, directeur Netwerk bij Profile. “De groei van ons netwerk in 2023 is helemaal volgens plan verlopen en ook in 2024 groeien wij door. De toevoeging van Profile in Amstelveen sluit naadloos aan bij deze ambitie om overal aanwezig te zijn. Hierdoor kunnen we ons huidige groeipotentieel in Nederland verder benutten, terwijl we onze focus behouden op zowel de particuliere als zakelijke leasemarkt voor reparaties, onderhoud, en banden.

Over Profile Car:
Als een vooraanstaande franchiseorganisatie met meer dan 215 vestigingen en 2200 werknemers, biedt Profile Car in de Benelux een merkonafhankelijke service voor alle voertuigen, inclusief elektrische modellen. Profile staat bekend als marktleider en one-stop-shop voor bandenservice en integraal onderhoud met behoud van fabrieksgarantie voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Over Profile Truck:
Als marktleider in bandenonderhoud, montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux, heeft Profile Truck 110 van de meer dan 215 Profile-vestigingen geoptimaliseerd voor vrachtwagenservice. Met de belofte van 100% uptime, zorgt Profile ervoor dat vrachtwagens minimale stilstand kennen, ondersteund door Profile Euroservice, gevestigd in Antwerpen, actief in 34 Europese landen. Daardoor zorgt Profile voor een gemiddelde downtime van slechts 1:39 uur bij bandenpech in de Benelux en iets langer buiten de Benelux.

Ook interessant