Uitreiking-Versluys-2-9-11-2023-kleiner.jpg

Versluys Verkeerstechniek ontvangt het 'Duurzaam op de weg'-certificaat van Profile

Klimaatvriendelijk bandenbeleid levert Versluys Verkeerstechniek beloning in vorm van certificaat op

Op 9 november heeft Profile haar 'Duurzaam op de weg'-certificaat uitgereikt aan Versluys Verkeerstechniek BV, als erkenning voor de inspanningen die het bedrijf heeft geleverd op het gebied van bandenbeleid. Deze inspanningen hebben geresulteerd in voertuigen die zuiniger en veiliger zijn op de weg. Het geïmplementeerde beleid heeft niet alleen geleid tot verduurzaming, maar ook tot kostenbesparingen. Door de zorgvuldige aandacht voor banden realiseert Versluys Verkeerstechniek brandstofbesparing en minder bandenslijtage.

Ron Valentijn van Versluys Verkeerstechniek ontvangt het certificaat uit handen van John Loos van Profile Truck

Het 'Duurzaam op de weg'-certificaat wordt uitgereikt door bandenspecialist Profile aan bedrijven die dankzij de 100% Uptime propositie van Profile minder brandstof verbruiken en daardoor minder CO2 uitstoten. John Loos, Sales Manager bij Profile Truck, benadrukt: "Aandacht voor bandenmanagement leidt tot besparingen in brandstof en bandenconsumptie bij Versluys Verkeerstechniek. Dit certificaat is een erkenning voor Versluys, dat de afgelopen jaren consistent heeft geïnvesteerd in het verduurzamen van hun vloot." Het certificaat werd uitgereikt op het hoofdkantoor van Versluys Verkeerstechniek in Bodegraven.

Profile, als marktleider in bandenmontage en -service, reikt deze erkenning uit sinds 2020. Met dit certificaat kunnen logistieke dienstverleners aantonen dat ze vooroplopen in duurzaamheidsbeleid.

"Duurzaamheid speelt een grote rol binnen ons bedrijf. Door te investeren in duurzaam beleid kunnen we zuiniger rijden en gaan onze banden langer mee. Onze focus op duurzaamheid is aanzienlijk, en we zijn verheugd dat Profile dit erkent door ons dit certificaat toe te kennen," aldus Ron Valentijn Manager logistiek en inkoop van Versluys Verkeerstechniek.


Over Profile Truck:

Profile Truck is marktleider op het gebied van bandenonderhoud, montage en -service voor vrachtwagens in de Benelux. 110 van de ruim 215 Profile-vestigingen in de Benelux zijn ingericht op het bedienen en onderhouden van de banden van vrachtwagens. Met de 100% uptime propositie biedt Profile haar klanten de garantie dat hun vrachtwagens zo veel mogelijk blijven rijden. In combinatie met Profile’s eigen internationaal opererende pechhulpservice-organisatie, in Europa actief in 35 landen voor vrachtwagens, met bijvoorbeeld een gemiddelde downtime van 1:39 uur in de Benelux bij bandenpech, rijdt uw vrachtwagen verder met minimaal tijdsverlies. In de rest van Europa liggen de normtijden gemiddeld iets hoger.

www.profile.nl

Over Versluys Groep:

De Versluys Groep is binnen de infrawereld een toonaangevend bedrijf en heeft recent zijn 125 jarig bestaan gevierd. Versluys Verkeerstechniek BV is onderdeel van de groep en gespecialiseerd in het plaatsen van tijdelijke verkeersmaatregelen. Dagelijks rijden er meer dan 40 werkbussen in het land rond om alle verkeersafzettingen en omleidingen te plaatsen.

www.versluysgroep.nl

Ook interessant